VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hundekjøring i Hallingdal
Hundekjøring i Hallingdal.
Photo: Vegard Breie
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ekte norsk vinter

Snøsikre Hallingdal er skientusiastens paradis. Over 2000 kilometer med maskinpreparerte langrennsløyper i verdensklasse. Dedikerte løypekjørere leverer trikkeskinner og skøytetraseer fra slutten av oktober til midten av mai. Serveringshytter, kiosker, kafeer og rasteplasser er hyggelige turmål som skaper skiglede for alle. Og ikke minst ett flertall skianlegg med varierte løyper for alle og enhver. Om det toppturer, pudder og løssnøkjøring, parkkjøring eller familiebakker så er variasjonen stor. Men kanskje mangfoldet av aktiviteter er det som gjør Hallingdal til det komplette vinterland. Eksotisk hundekjøring, aking i Norges lengste akebakke, kiting på høyfjellet eller isfiske. I hjertet av den norske fjellheimen er dette virkelig ekte norsk vinter. 

Familievennlige skianlegg

Vi er skifolket

Hallingdal har et variert turterreng med lune skoger, høye fjell og åpne vidder. Vinteren er snøsikker og tilbyr hele 2000 km med maskinpreparerte langrennsløyper i verdensklasse. Dedikerte løypekjørere leverer trikkeskinner og skøytetraseer fra slutten av oktober til midten av mai. Serveringshytter, kiosker, kafeer og rasteplasser er hyggelige turmål som skaper skiglede for alle.