Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
En skulptur av en dame i Ekebergparken
Ekebergparken i Oslo.
Photo: CH / visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Finn ting å gjøre

Oslos optimale beliggenhet gir nesten ubegrensede muligheter. Kombiner naturopplevelser og shopping, sportslige aktiviteter og urbant kaféliv – alt på en og samme dag.

Hver årstid sin sjarm

Om våren, sommeren og høsten er Oslofjorden ideell for båtsightseeing og øyhopping. I Oslomarka kan du sykle og vandre i dagevis, og på TysenFryd venter fartsfylte opplevelsesmuligheter for både store og små.

Vinter i Oslo

Kommer du til Oslo om vinteren, kan du kaste deg ut i det pulserende nattelivet etter en dag med langrenn og frisk luft i den stille skogen. Foretrekker du alpint, har Oslo Vinterpark flerfoldige bakker og heiser å velge mellom.

Se hva som skjer i Oslo

Oslo har et av Europas mest spennende musikkmiljøer, med flere konserter enn noen annen by i Skandinavia. Internasjonale superstjerner spiller på store arenaer, mens Oslos klubber holder flere tusen konserter hvert år.

Noen av de årlige musikkfestivalene er Norwegian Wood, Øyafestivalen, Infernofestivalen, Oslo Jazzfestival og Oslo Kammermusikkfestival, som alle trekker musikere i verdensklasse og horder av musikkinteresserte til Oslo.

Det skjer alltid noe på Oslos mange scener og sportsarenaer. Underholdningstilbudet spenner fra opera og ballett i operahuset og klassisk musikk i Oslo konserthus til store sportsbegivenheter som Bislet Games og Holmenkollens hopp- og skirenn.

Finn mer inspirasjon på Oslos offisielle nettside.

Oslo tilbyr også ...

Her kan du søke etter opplevelser og overnattingsmuligheter. Start planleggingen i dag!
Finn mer inspirasjon på Oslos offisielle nettsted.

×

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages