Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Ekebergparken, Oslo Ekebergparken, Oslo Ekebergparken, Oslo
Ekebergparken, Oslo Ekebergparken, Oslo
Credits
Ekebergparken, Oslo.
Photo: CH - visitnorway.com
Campaign
Partner
Ad

Oslos unike beliggenhet gir deg nesten ubegrensede muligheter

Gå tur i skogen, svøm i fjorden og gå på konsert – alt på en og samme dag.

Utforsk Oslos bydeler

Oslo er en moderne og mangfoldig by, og hver bydel har sin egen personlighet. Alle kan nås til fots eller med kollektivtransport.

Shopping

Shoppinghovedstaden har alt fra de siste internasjonale trendene til moderne norsk design og lokale håndverksprodukter. De største shoppingområdene finner du rundt Karl Johans gate i sentrum, Bogstadveien og Hegdehaugsveien på Majorstua, Bygdøy Allé på Frogner og Markveien og Thorvald Meyers gate på Grünerløkka.

Sommeraktiviteter

Oslofjorden er ideell for båtsightseeing, svømming og øyhopping. I Oslomarka kan du sykle og vandre i dagevis, og Oslo Sommerpark har både downhillsykling og klatrepark.

Vinteraktiviteter

Kommer du til Oslo om vinteren, kan du kaste deg ut i det pulserende nattelivet etter en dag med langrenn og frisk luft i den stille skogen. Foretrekker du alpint, har Oslo Vinterpark flerfoldige bakker og heiser å velge mellom.

Finn din egen favoritt

Populære attraksjoner i Oslo

Bruk kroppen!

@oslo_vinterpark på Instagram

This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.

Se hva som skjer i Oslo

Oslo har et av Europas mest spennende musikkmiljøer, med flere konserter enn noen annen by i Skandinavia. Internasjonale superstjerner spiller på store arenaer, mens Oslos klubber holder flere tusen konserter hvert år.

Noen av de årlige musikkfestivalene er Norwegian Wood, Øyafestivalen, Infernofestivalen, Oslo Jazzfestival og Oslo Kammermusikkfestival, som alle trekker musikere i verdensklasse og horder av musikkinteresserte til Oslo.

Det skjer alltid noe på Oslos mange scener og sportsarenaer. Underholdningstilbudet spenner fra opera og ballett i operahuset og klassisk musikk i Oslo konserthus til store sportsbegivenheter som Bislet Games og Holmenkollens hopp- og skirenn.

Oslo tilbyr også ...

Her kan du søke etter opplevelser og overnattingsmuligheter. Start planleggingen i dag!

×

Les også

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad