Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Oslo

Estrella Morente

Overview

Estrella Morente, den store sangerinnen fra Granada, har vært i Oslo før. Hun åpnet Oslo World i 2007, og allerede da var hun et av de virkelig store navnene på flamenco-scenen, med latin-grammyer i sekken, formidable salgstall, kritikerros og opptredener i Almodovar-filmer på CV’en. Det skjedde ikke uventet. Hun kommer fra en slekt stappfull av musikere og dansere - størst blant disse er Enrique Morente, hennes egen far, en stor og kontroversiell fornyer av flamencoen.

Selv har Estrella så langt lagt seg nærmere tradisjonen enn sin fars formeksperimenter. Selv om musikken hennes på ingen måte er hermetisk lukket for lyder fra andre sjangere og strøk, viser Estrella Morente at det går an å puste helt fritt, også innenfor tradisjonen. Måten hun har brakt den subtile elegansen til banebrytende sangerinner som Pastora Pavon tilbake til dagens flamenco-scene har vunnet publikums gunst. “Å være “flamenco” er å forstå livet på en annen måte. Det er å si at man skal leve basert på kunstformen”, har Morente sagt. Store ord, men for en forvalter av et musikalsk dynasti, finnes det saktens ikke noen annen måte å leve på heller.
 

  • Last Updated: 17.07.2018
  • Source: VisitOSLO as
Dates

sø. 4. november 2018 kl. 01:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Estrella Morente
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad