Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslo

Tabanka Dance - I:OBJECT

Overview

1.–4. november, Dansens Hus: En rytmisk virtuos og fysisk tilnærming til dans

Dansekompaniet Tabanka er kjent for engasjerende og rytmiske forestillinger som maner til bevegelse av kropp og sjel, og også til aktiv samfunnsdeltakelse. Kompaniet benytter seg av en rytmisk virtuos og fysisk tilnærming til dans som engasjerer og gjør det nærmest umulig å se vekk der de tar opp tema som tvinger oss til å se igjen, på historien, på samfunnet, på livet, på oss selv.

I forestillingen I:OBJECT utforsker Tabanka de historiske erfaringene som ligger gravert i afrikanske og karibiske kropper. Erfaringer med tvungen og frivillig migrasjon, å bli gjort til objekt, gjenstand, handelsvare, møter med rasisme, hat og vold. Tabanka utforsker ikke offerrollen, men snarere motstanden, kraften og håpet. Dans, sang og musikk har vært verktøy som blåser sjel og liv tilbake inn i objektet, det har gjort levende, gjort kraftfullt og gjort motstand av en hver gest, latter, smil, rumperist og trampende fot.

Musikalsk trekker I:OBJECT på melodiøse og lyriske komposisjoner og får en spennende rytmisk behandling som synliggjør den fysiske og metafysiske trommen, som maner til bevegelse, til aktivitet, til fremgang.

I:OBJECT tar opp høyst samfunnsaktuell tematikk sett i lys av Black Lives Matter, #metoo, pågående slaveri og menneskehandel. Kompaniets eget slagord er "Ancient Power - Modern Use".


Forstillingen arrangeres i samarbeid med Oslo World.

  • Last Updated: 26.08.2018
  • Source: VisitOSLO as
Dates

to. 1. november 2018 kl. 01:00 19:00

fr. 2. november 2018 kl. 01:00 19:00

lø. 3. november 2018 kl. 01:00 15:00

sø. 4. november 2018 kl. 01:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tabanka Dance - I:OBJECT
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad