Skip to main content
Unknown Component
civid: 5e294b6b7a80d146f7c9e002
name: plugins_common_social_share (widget)

Oslo

TripAdvisor rating of 4

861

ASIA Aker Brygge

Book

Asiastisk restaurant med bærekraftig mat

Restaurant inspirert av sørøstasiatisk gatekjøkken. En lidenskapelig sammensetning av de mest minneverdige rettene fra reiser gjennom Østens smakfulle og fargerike kjøkken.

Med utsikt over Rådhusplassen og Oslofjorden er ASIAS luftige lokaler på Aker Brygge et perfekt sted for både små og store sammenkomster. Deres chambre séparée passer for selskaper på opptil 30, 50 og 80 gjester. For større selskaper kan hele andre etasje holdes av hvor det er plass til opp mot 200 personer for en flott kulinarisk opplevelse.

ASIA behandler sine omgivelser med respekt og kjærlighet, og strekker seg etter være så bærekraftig som mulig. Kjøkkensjef Karl MacEwan har et brennende engasjement for smakfulle og plantebaserte retter. Han jobber stadig med å tilberede nye og spennende vegetariske og veganske retter. ASIA har redusert mengden rødt kjøtt de kjøper inn til under 1 % av det totale innkjøpet.

Alle ASIAs retter er klimamerket, det står også hvor mye CO2 retten bidrar med. De samarbeider også med CHOOSE om å redusere CO2-utslipp, og kompenserer for alle utslipp ved å økonomisk bidra til FN-regulerte CO2-reduserende prosjekter.

På grunn av deres arbeid med CO2-reduserende tiltak ble ASIA i 2019 den første restauranten i verden til å bli anerkjent av FNs initiativ «Climate Neutral Now».

Bestill takeaway via restaurantens egen bestillingsportal eller gjennom Wolt

ASIA Aker Brygge har Miljøfyrtårn-sertifisering.

Last updated: 02/27/2024

Source: VisitOSLO as

ASIA Aker Brygge

Book

Sider du nylig har besøkt