VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Oslo

Døgnvill Burger Vulkan

  • Vulkan 12, Oslo
  • +47 21385010
  •  /  km From You
Overview
Details

Døgnvill Burger Vulkan serverer kvalitetsburgere i et diner-inspirert lokale sentralt på Vulkan, med imøtekommende og hyggelig service. Restauranten har fasadevinduer ut mot det yrende folkelivet og en egen bar, Søvnløs, der er det mulig å ta en drink og litt snacks både før og etter restaurantbesøket.  

På menyen finner du alt fra en klassisk cheddar & bacon-burger til originale varianter som er laget med inspirasjon fra andre land og kulturer. I tillegg finner du et stort utvalg av spennende tilbehør. Døgnvill Burger tilbyr også et bredt spekter av både lokale og kjente drikkevarer, samt tjukke, amerikansk-inspirerte milkshakes laget på norsk super premium fløteis.

Døgnvill inngår ingen kompromisser på kvalitet og dyrevelferd. Burgerne er laget av ren høyrygg av storfe fra Jæren, kvernet av Albert Idsøe i Stavanger. Restauranten bruker Smaalenene gårdskylling, økologisk laks og poteter dyrket på Toten. Hamburgerbrødene bakes av en lokal baker og leveres ferske hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restauranten. 


  • Last Updated:
  • Source: VisitOSLO as

Generelt

Rabatt
  • Rabatt med Oslo Pass

Opening hours

2. jan. 2020 – 22. des. 2020
sø. 12:00–21:00
fr. lø. 12:00–22:00
ma. ti. on. to. 15:00–21:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages