Skip to main content
Unknown Component
civid: 5e294b6b7a80d146f7c9e002
name: plugins_common_social_share (widget)

Oslo

Deichman Bjørvika

Oslos hovedbibliotek inviterer inn til bøker, aktiviteter, kunst, film og god plass til alle.

Den nye hovedfilialen til Deichman ligger vakkert til i Bjørvika. Ved siden av mange tusener av bøker, huser biblioteket også en kinosal, åpne verksteder, kafeer og masse plass til å hvile, lese og kose seg alene eller med venner og familie. Du kan også få med deg arrangementer som foredrag, kurs, forfattermøter og høytlesning for barn.

Fra den øverste etasjen har du strålende utsikt over Oslofjorden. Her finner du også stillerommet til kunstprosjektet Fremtidsbiblioteket, hvor 100 nyskrevne bøker kommer til å bli lagret i 100 år. Først i 2114 kommer bøkene til å bli tilgjengelig for leserne. 

Deichmanske bibliotek er Oslos folkebibliotek, bestående av et hovedbibliotek og 16 filialer. På Norges største folkebibliotek får du både litterær inspirasjon og spennende opplevelser for liten og stor.  Deichmanske bibliotek har også avdelinger på Bjerke, Bøler, Bjørnholt, Furuset, Gamle Oslo, Grünerløkka, Holmlia, Lambertseter, Majorstuen, Nordtvet, Oppsal, Romsås, Røa, Smestad, Stovner og Torshov.

Last updated: 02/08/2024

Source: VisitOSLO as

Deichman Bjørvika

Sider du nylig har besøkt