Skip to main content
Unknown Component
civid: 5e294b6b7a80d146f7c9e002
name: plugins_common_social_share (widget)

Oslo

Forskningsparken Konferansesenter

Book

700 m² med kapasitet på 160 i plenum, 10 minutters avstand fra Nationaltheatret stasjon

Forskningsparken i Oslo er den daglige arbeidsplassen til 280 selskaper og nærmere 3000 personer. Forskningsgrupper, gründere og vekstbedrifter preger miljøet. Forskningsparken ligger i Norges mest kunnskapstette område, mellom Universitetet og Oslo universitetssykehus. Her finner du alt fra kontorer til laboratorier og StartupLab - Nordens største inkubator innenfor IT og teknologi, og et eget konferansesenter.

Forskningsparken er en perfekt møteplass for seminarer, workshops, frokostmøter, team briefings, produktlanseringer, styremøter, kurs og kveldsarrangementer med tapas og sosialisering.

Forskningsparken drives av selskapet Oslotech, som har som mål å bidra til verdiskaping og å være en katalysator for utvikling av nye bedrifter.

Forskningsparken Konferansesenter
Hvert år er Forskningsparken Konferansesenter vertskap for mange forskjellige arrangementer der gründere, investorer, forskere, studenter og næringsliv møtes i et inspirerende miljø.

Konferansesenteret tilbyr 25 møterom av ulik størrelse, alt fra små grupperom til en kino for 44 personer, et auditorium med plass for 160 deltakere og Toppsenteret med lounge og takterrasse med fantastisk utsikt over Oslo.

Oversikt over møtelokaler og møtetjenester


Last updated: 09/07/2023

Source: VisitOSLO as

Forskningsparken Konferansesenter

Book

Sider du nylig har besøkt