Skip to main content
Unknown Component
civid: 5e294b6b7a80d146f7c9e002
name: plugins_common_social_share (widget)

Oslo

TripAdvisor rating of 4.5

6400

Frammuseet

Book

Lær mer om polarekspedisjonene og se den historiske skuta

Fram er verdens sterkeste skute av tre, og er det skip som har vært lengst nord og lengst syd. På Frammuseet kan du gå om bord for å se hvordan mannskap og hunder levde på verdens kaldeste og farligste steder – Arktis og Antarktis.

I tillegg til selve skuta er Frammuseets utstillinger illustrert med fotografier, film, interaktive kart, spesielle lyseffekter, en modell av Fram frosset i isen, en polarsimluator – og flere utstoppede isbjørner! Utstillingene er tekstet på ti språk: norsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, russisk, japansk, kinesisk og koreansk.

Ved siden av hovedbygget ligger Gjøa-bygget med utstillinger om Arktis, nordområdene og Nordvestpassasjen – fra de første forsøkene for fire hundre år siden på å finne en nordlig rute til Østen, til Roald Amundsens endelige gjennomseiling i 1903–06.

Museet har rabattert gruppepris for turoperatører og holder gjerne dørene åpent både sent og tidlig hvis det er vanskelig for din gruppe å rekke fram i løpet av de faste åpningstidene.

Museumsbutikken tilbyr eksklusive polarartikler.

Frammuseet er åpent hver dag gjennom hele året.

Kombinasjonsbillett Norsk Maritimt Museum, Kon-Tiki og Frammuseet
På de tre Bygdøy-museene selges rabatterte fellesbilletter som gir inngang på to eller tre av museene.

Last updated: 02/12/2024

Source: VisitOSLO as

Frammuseet

Book

Sider du nylig har besøkt