Skip to main content
Unknown Component
civid: 5e294b6b7a80d146f7c9e002
name: plugins_common_social_share (widget)

Oslo

Friluftshuset på Sørenga

Aktivitetshus og samlingssted for friluftsglade som ønsker å være aktive i og rundt Oslo. Friluftshuset har buldrevegg og kajakkutleie, og tilbyr bl.a. buldrekurs, kajakkurs, inspirasjonskvelder med foredrag og filmer, turtips og en butikk med turutstyr.

Friluftshuset ligger rett ved sjøbadet på Sørenga, og er DNT Oslo og Omegns storsatsning på ungt og bynært friluftsliv.

Kajakk
Fra Friluftshuset driver DNT kajakkutleie og arrangerer kajakkurs og kajakkturer for alle aldersgrupper gjennom hele sommersesongen. DNT har også et kajakksted på Langøyene hvor de leier ut kajakker og holder kurs.

Buldring
Friluftshuset har et eget buldrerom der både nybegynnere og erfarne kan låne et par klatresko og utfordre seg selv. Buldring er klatring uten tau, og du faller på en tjukkas. Friluftshuset arrangerer egne ungdomskvelder, familiebuldring og buldring for barn, men buldrerommet er også åpent for drop-in i åpningstidene hvis det ikke er reservert.

Tursenter og butikk
I husets Tursenter får du informasjon om tilbudet på Friluftshuset, turveiledning og inspirasjon til friluftsliv på fjorden, nær byen og i Marka. I butikken får du kjøpt kart, turbekledning- og utstyr som er mer rettet mot kajakk og sjø enn utvalget i det andre DNT-Tursenteret i Storgata 3.

Leie av lokaler og gruppeaktiviteter
DNT tilbyr derfor utleie av lokalene og spennende kurs og turer for barnehager, skoler og bedrifter.

Last updated: 05/10/2023

Source: VisitOSLO as

Friluftshuset på Sørenga

Sider du nylig har besøkt