Skip to main content
Unknown Component
civid: 5e294b6b7a80d146f7c9e002
name: plugins_common_social_share (widget)

Oslo

TripAdvisor rating of 4

816

Frogner House Apartments

Book

Opplev friheten til å skreddersy oppholdet ditt, uten å miste den eksklusive hotellfølelsen.

Hos Frogner House Apartments bor du i moderne leiligheter med hotellfasiliteter som gir deg en personlig opplevelse og en god hjemmefølelse. Leilighetene ligger i flotte omgivelser på Frogner, Vika, Majorstua og Grünerløkka. Alle er nær offentlig transport, restauranter og kafeer, så det blir enkelt for deg å bevege deg rundt og oppleve byen som en lokal. 

Frogner House har en rekke varierte leilighetstyper i flere størrelser. Enten du reiser med familien, med venner, med kjæresten eller er på forretningsreise, kan du finne noe som passer deg og dine behov. Alle leilighetene er fullt møblerte og passer fint til både hotellopphold, korttids- og langtidsleie. Med kjøkkenkrok eller fullt utstyrt kjøkken i leiligheten kan du tilberede dine egne måltider. Det er heller ingenting i veien for et restaurantbesøk eller fem, noe som er innenfor rekkevidde takket være leilighetenes sentrale beliggenheter.

Frogner House tilbyr også ekstratjenester som frokost på døren, velkomstpakker, ekstra rengjøring, henting på flyplassen, tilgang til leiebiler og tilbud på SATS/ELIXIA treningssenter. Alt du trenger for å føle deg hjemme i Oslo.

Totalt har Frogner House over 700 leiligheter fordelt over Oslo og Stavanger. 

Last updated: 11/15/2023

Source: VisitOSLO as

Frogner House Apartments

Book

Sider du nylig har besøkt