Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslo

Haralds Vaffel

  • Torggata 7, Oslo
  • +47 99250089
  •  /  km From You
Overview

Historien om Oslo-institusjonen Haralds Vaffel begynte da svenske Jonathan Larsson fant ut at han ville selge vafler fra hybelvinduet sitt på Harald Hardrådes plass sommeren 2013. Larsson var selv veldig glad i vafler, og bestemte seg for å dele vaffelkjærligheten sin med resten av Oslo. Hver lørdag og søndag solgte han vafler til glade forbipasserende og tilreisende som hadde hørt om vaffelselgeren i Gamlebyen.

Etter litt om og men fikk Jonathan gjort hobbyen til en jobb, og i 2017 åpnet han Haralds Vaffel på Grünerløkka. Et halvt år senere flyttet han til et enda mer sentralt sted, Torggata. Der står sjappa i dag.

Larsson ønsker at den norske vaffelen skal anerkjennes internasjonalt, og til og med ta opp kampen med sin belgiske storesøster. Med varianter som vaffel med blåmuggost, vaffel med pølse, vaffel med kokosnøtt eller «Favaffel» (inspirert av falafel!), og med flere vegan- og glutenfrie alternativer på menyen, er Haralds Vaffel en unik kulinarisk opplevelse.


  • Last Updated:
  • Source: VisitOSLO as

Opening hours

1. jan. 2018 – 31. des. 2018
Daily: 11:00–22:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad