Skip to main content
Unknown Component
civid: 5e294b6b7a80d146f7c9e002
name: plugins_common_social_share (widget)
Oslo

KOK Oslo

Bestill

Flytende badstuer i Oslofjorden og turer med solcelledrevne båter

Prøv den autentiske norske opplevelsen av en flytende badstue. Nyt den forfriskende kombinasjonen av en varm badstue og et hopp ut i det skarpe vannet i Oslofjorden – hele året. Store vinduer gir fantastisk utsikt over sjøen og byen, mens vedovnen gir deg den koselige følelsen av å være i en norsk hytte.

Hver badstue kan ta opptil 10 gjester. Du kan bestille enkeltbilletter, reservere det hele for deg selv eller til og med ta et cruise på fjorden! Alle bestillinger er for 2 timer.

Hver flytende badstue er utstyrt med en garderobe med stereoanlegg og har normal romtemperatur. Så her kan du ta deg en pause mellom badstuen og badingen i fjorden.

Du kan besøke KOK Oslo på to steder:

1. Langkaia, vis-a-vis Operahuset, to minutter fra Oslo Sentralstasjon.

2. Aker Brygge

Turer med KOK

Når havet er isfritt tilbyr også KOK turer i Oslofjorden. Båtene er utstyrt med elektriske motorer drevet av solcellepaneler, og glir nesten helt lydløst over vannet mens du nyter byen og skjærgården rundt. Om du er heldig ser du kanskje du til og med ser en sel eller en delfin! Turene er organisert individuelt av kapteinen, som vil prøve å møte dine ønsker.

Kilde: VisitOSLO as

0

KOK Oslo

Bestill

Sider du nylig har besøkt