Skip to main content
Unknown Component
civid: 5e294b6b7a80d146f7c9e002
name: plugins_common_social_share (widget)
Oslo
TripAdvisor rating of 4.5

73

Popsenteret

Oslos eget museum for populærmusikk.

Denne sommeren er det gratis inngang for alle under 18 år på Popsenteret (t.o.m. 18. august)

For musikkelskere i alle aldre

Interaktivt museum og opplevelsessenter for norsk populærmusikk med beliggenhet på urbane Grünerløkka i Oslo, midt blant små kaféer, grønne parker og second-hand butikker.

Popsenteret er som et eget univers der du dykker ned i mer enn 100 års musikkhistorie. Over tre etasjer med utstillinger, interaktive installasjoner og opplevelser hvor du kan lære om hvordan musikkteknologien har forandret seg gjennom tidene og hvordan musikken til enhver tid speiler tiden vi lever i og samfunnets utvikling.
 

Artistdrøm?
Har du en drøm om å være artist? Besøk utstillingen FUZZ og la deg inspirere av hvordan kjente norske artister lager sin musikk og lær triksene deres. Slå deg løs på trommer eller test bass, gitar og keyboard. Lag låt i studio, ta fotoshoot og lag digitalt platecover. Last ned låt og cover og «ta med deg hjem». Å synge sammen er sosialt og ikke minst moro!
 

Musikken – deg og meg
I denne nye og interessante miniutstillingen kan du finne ut hva som faktisk skjer med oss i møte med musikk, enten vi lytter, spiller et instrument eller synger. Her finner du også spill og aktiviteter.
 

Barnerom og tegnekonkurranse
La barna leke i barnerommet med nytt festivaltema eller lag en tegning i loungen, alt mens du spiser en is eller drikker kaffe.
 

Popshop – museumsbutikk
I museumsbutikken finner du bøker, barneinstrumenter, plater og tekstiler – alt i god kvalitet og nøye valgt ut for alle som har lidenskap for musikk.

Se popsenteret.no/program for arrangementer

Kilde: VisitOSLO as

0

Popsenteret

Sider du nylig har besøkt