Oslo
Rorbua








Ekte nordnorsk kost i trivelige omgivelser
Nordnorsk matkultur og husmannskost i et trivelig og uformelt miljø ved sjøkanten på Aker Brygge. Restauranten er innredet som en ekte rorbu, og det er alltid tent i peisen.
Kjøkkenet på Rorbua er genuint nordnorsk, med en meny som alltid inneholder klassiske retter som boknafisk, bacalao, hvalbiff og reinsdyrbiff, samt en "dagens rett". I sesong serveres tradisjonsrike retter som torsketunger, måsegg og lutefisk.
Stor uteservering åpen om sommeren.
Bar med godt utvalg av øl og annen drikke.
- Rabatt med Oslo Pass
- Skjenkebevilgning
- Lunsj
- Sjømat
mandag:
15:00-22:00
tirsdag:
15:00-22:00
onsdag:
15:00-22:00
torsdag:
15:00-22:00
fredag:
15:00-22:00
lørdag:
12:00-23:00
søndag:
12:00-22:00
Kilde: VisitOSLO as
Rorbua