Skip to main content
Unknown Component
civid: 5e294b6b7a80d146f7c9e002
name: plugins_common_social_share (widget)
Oslo
TripAdvisor rating of 4

125

SALT

Bestill

Kunstprosjekt som samler kunst, musikk, mat og arkitektur

På SALT skjer det noe hele året! Her er det seks saunaer, ulike matboder, flere barer både ute og inne, en av Norges største uteserveringer, flere scener og kulturprogram hver eneste dag.

Sauna 
Her kan du velge mellom seks ulike badstuer med kapasitet fra 6 til 100 personer. Du kan blant annet leie din egen private sauna eller delta på Sauna sessions i storsaunaene Árdna eller Skroget. Som avkjøling kan du velge mellom kalde ferskvannskulper, utendørsdusj eller en dypp i Oslofjorden. De har også en fjordterrasse som gir deg perfekt utsikt over Bjørvika, med egen bar, saunaer og DJ's utendørs i sommerhalvåret. Vi har samlet alt du trenger å vite om saunaene på SALT for deg her

Kulturprogram
SALT har seks ulike innendørs scener hvor det skjer kulturarrangementer hver eneste dag. Her kan du få med deg alt fra konserter, film, teater og humor til klovn, burlesque og barnearrangementer. SALT arrangerer også en rekke festivaler gjennom året som lar deg dypdykke inn i musikk, humor, teater, drag og litteratur. Kulturprogrammet finner du her.

Bar og serveringsområder
I vinterhalvåret kan man booke egne utendørs områder med båltønne, skinnfell og pledd til sin gruppe. Her kan man bl.a. nyte kaffe, kakao og handle grillpakker der du kan grille enten vanlige grillpølser eller reinsdyrpølser selv over bålet.

I sommerhalvåret endres området igjen til å ha en stor og fin uteservering, men kapasitet til over 800 stk. Her kan man også forhåndsbooke bord om man ønsker, men SALT setter alltid av mye plass til dropin. 

Det er helt gratis å booke både båltønner og ordinære bord. 

Barene på området inneholder en god variasjon av spennende produkter. Hele året finner du en stor bar i Bazaar-teltet, ellers kan man nyte en kaffe eller cocktail i kafeen Naustet. I sommerhalvåret er det i tillegg en lang bar utendørs man kan benytte. 

Mat
SALT har et utvalg matboder som byr på spennende retter med inspirasjon fra ulike kanter av verden. Organiske og miljøvennlige produkter spiller en sentral rolle, og de stiller alltid med veganske alternativer. De ulike bodene endres fra år til år, og sesong til sesong. 

Les mer om hvilke mattilbud de har her

Kilde: VisitOSLO as

0

SALT

Bestill

Sider du nylig har besøkt