VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Oslo

Sauna på SALT

  • Langkaia 1, Oslo
  •  /  km From You
Overview

Bading og badstue på bryggekanten vis á vis Operaen

På bryggekanten vis á vis Operaen kan du både bade og ta sauna på SALT. Området er et kunstprosjekt som samler kunst, musikk, mat og arkitektur med spektakulære trekonstruksjoner inspirert av tradisjonelle norske fiskehjeller. 

Her kan du velge mellom fire ulike badstuer med kapasitet fra åtte til 80 personer. Du kan blant annet leie din egen private sauna eller delta på Sauna Sessions i storstua Árdna eller Skroget. Som avkjøling kan du velge mellom kalde ferskvannskulper eller utendørsdusj. 

Privat sauna i Naustet 
Book din egen vedfyrte sauna i Naustet! SALTs personell sørger for at badstuen er oppvarmet og at vann er på plass når dere ankommer. Dere disponerer badstuen eksklusivt i to timer, og forfriskninger bestilles fra baren. 
Pris: 830kr (inkluderer 4 personer; hver person ekstra +200NOK) 
Kapasitet: åtte personer

Weekday bath & sauna 
Skroget er åpen tirsdag til torsdag fra kl. 15-21 slik at man kan stikke innom for en god steam før eller etter jobb! Saunaen holder en temperatur på mellom 70 og 80 grader med sine to elektriske ovner, og gir en tung og deilig steam. Kjøp billett på forhånd eller sats på drop-in. Innsjekk i Naustet.  
​​​Pris: 195,- for 3 timer (se tider for sessions på SALTS nettsider)

Morning bath & sauna 
Hver lørdag og søndag kl. 9-12 arrangeres sessions på en time i Skroget med mulighet til å avkjøle seg i kaldkulpene.  
Pris: 150,- for 1 time  

Sauna Session 
SALT har Sauna Sessions hver fredag, lørdag og søndag i Árdna og/eller Skroget.  
Árdna er en av verdens største badstuer, med plass til opptil 80 personer, og huser et eget underholdningsprogram som kan inkludere forfattere, musikere, DJs, performance-kunstnere m.m. i helgene. Søndagene er viet avslapping slik at du kan finne din indre ro. Árdna holder en temperatur på rundt 60–70 grader.

Skroget er det nyeste tilskuddet i saunafamilien og ligger vegg-i-vegg med Árdna. Saunaen holder mellom 70-80 grader, har elektriske ovner og en kapasitet på opptil 30 personer. ​​​​

Inkludert i billetten til sauna session får man tilgang til alle åpne saunaer i badeområdet (+tønnesaunaen) to kaldkulper og utendørsdusjer.  
​​​​​Pris: 195,- for 3 timer 

Himmelsauna 
De to tønnesaunaene har en egen terrasse med benker og båltønner. Saunaene står på et platå med utsikt over Oslofjorden og kan bookes privat, enten hver for seg eller sammen.

Det er påbudt med badetøy og håndkle (kan leies på SALT). Ta med din egen hengelås og flip-flops. SALT har skifterom og oppbevaringsmuligheter for sine saunagjester.


  • Last Updated:
  • Source: VisitOSLO as

Opening hours

1. jan. 2020 – 22. des. 2020
fr. lø. 7:00–0:00
ma. ti. on. to. sø. 7:00–22:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages