Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Nyheter i Dyreparken 2018

Skisse av Kaptein Sabeltanns spøkelseshus i Dyreparken
Spøkelseshuset.
Photo: Ole Martin Buene, Dyreparken
Ad

I 2018 kan du som besøker Dyreparken glede deg til mye nytt. Det blir helt ny forestilling med Kaptein Sabeltann og Sirkus Jesper, i tillegg til Spøkelseshuset i Kaptein Sabeltanns verden. 

Bli med inn i Kaptein Sabeltanns verste mareritt

I Spøkelseshuset, helt innerst i Kaptein Sabeltanns verden kan du møte alle de skumle fiendene til Kaptein Sabeltann; Greven av Gral, jungelfyrsten Maga Kahn og Grusomme Gabriel. 

I tillegg er Spøkelseshuset proppet av spennende kriker og kroker, knirkende trapper, gyngende gulv, rare lukter og imponerende teknologi som visker vekk skillet mellom drøm og virkelighet. Det er også mange morsomme detaljer og både slim og rotter i Skalkens bysse.

Barn i Spøkelseshuset i Dyreparken

Tøffe barn begir seg inn i Spøkelseshuset i Dyreparken

Åpnet i juni 2018

Spøkelseshuset er for hele familien, men pyser og de minste barna bør ha en god trygg hånd å holde i. 

- Det at vi vektlegger idé, konsept og regi så tungt som vi gjør betyr at Spøkelseshuset ikke vil være som andre skumle hus våre gjester kanskje har opplevd tidligere, sier Roy Bjerke som er underholdningssjef i Dyreparken. Historien og den røde tråden her blir viktig. Vi ønsker å ta med de besøkende på en reise gjennom et magisk hus og vi ønsker å lage en opplevelse som hele familien kan få glede - og bli litt skremt av, forteller underholdningssjefen videre.

Også Kaptein Sabeltann-skaper Terje Formoe gleder seg stort over Spøkelseshuset.

- Spøkelseshuset vil ta med store og små sjørøvere inn i Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt hvor Kapteinen møter på flere av sine argeste rivaler på en gang. Jeg føler meg sikker på at dette er et spøkelseshus man aldri har sett maken til og det blir spennende å gi folk flest et helt nytt innblikk i Kaptein Sabeltann-universet, sier Terje Formoe.

Terje Formoe

Sabeltann-skaper Terje Formoe gleder seg både til ny forestilling og spøkelseshus i Dyreparken

Ny spektakulær Sabeltann forestilling i 2018

Etter to år med samme forestilling blir det på nytt et gjensyn med Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt.

En sjørøvernatt i Dyreparken har et godt etablert rykte for å bringe både magi, eventyr og fantastiske effekter. Hvert år blir tidligere oppsetninger etterlatt i støvet av nyoppsetningene fra Terje Formoe og hans stab som består av noen av landets dyktigste aktører. Både bak og på scenen. 

 - Vi har aldri før laget noe så stort, spektakulært og spennende som dette, forteller Terje Formoe både stolt og ivrig før han fortsetter: - Forestillingen er en favoritt blant veldig mange og jeg gleder meg stort til å ta den til nye høyder i 2018. Det som er ekstra hyggelig nå, er at mange som så denne forestillingen for første gang som barn, nå kan dukke opp i amfiet - og ha med sine egne barn. Og vi skal levere noe som begeistrer både små og store.

Kaptein Sabeltann in Kristiansand dyrepark

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt er tilbake i Kjuttaviga i 2018

Ny forestilling med Sirkus Jesper med flere kjente karakterer fra Kardemomme by

Jesper har hatt stor suksess med sitt sirkus på høyden ovenfor Kardemomme by i Dyreparken i to år på rad. Sommeren 2018 kommer det en helt ny sirkusforestilling hvor Jesper er klar for å vise deg hvor flink sirkusdirektør han har blitt. 

Her får du se Jesper i et spektakulært utbryternummer og du vil heller ikke gå glipp av tante Sofie som svever i løse luften. 

Den sjarmerende klovnen BonBon har øvd inn nytt materiale og det blir i tillegg flere morsomme artister fra hele verden. 

- Vi har så mange gøye planer for vår nye Sirkus Jesper-forestilling, at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne, sier underholdningssjef Roy Bjerke. Han presiserer at det gjenstår mye planlegging, øving og finpuss før det lille teltet i Kardemomme åpner på ny, men er ikke redd for å skru opp forventingene: - Det er bare å glede seg! Dette blir en feiende flott forestilling for hele familien og jeg tror det blir kjempegøy å se enda mer til folk og røvere fra Kardemomme by i sirkusteltet, avslutter underholdningssjefen.

Sirkus Jesper

Møt klovnen BonBon i den splitter nye forestillingen til Sirkus Jesper

Bestill overnatting og billetter til Dyreparken og Badelandet

På nettsidene til Dyreparken kan du enkelt bestille billetter til Dyreparken og Badelandet, overnatting og billetter til forestillingene. 

Bestill overnatting og opplevelser i Dyreparken 2018

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt 2018

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt spilles i Kjuttaviga, mandag - lørdag i perioden 5. juli til og med 1. august.

Kjøp billett til Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt

Sirkus Jesper 2018

Sirkus Jesper spilles på festplassen, like ved Kardemomme by, 16. og 17. juni og tirsdag til søndag i perioden 23. juni til og med 4. august. Forestillingen er for hele familien. Egen billett kreves.

Kjøp billett til Sirkus Jesper i Dyreparken 2018

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad