Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Nyheter i Dyreparken 2019

Kaptein Sabeltann feirer 30 års jubileum
Kaptein Sabeltann feirer 30 års jubileum.
Photo: Dyreparken
Ad

Sommeren 2019 feirer Kaptein Sabeltann 30-årsjubileum, Julius blir 40 år og Dyreparken presenterer et helt nytt overnattingstilbud; Dyreparken Safaricamp.

I 2019 presenterer Dyreparken et helt nytt overnattingstilbud, Dyreparken Safaricamp. Kun 19 safaritelt blir satt opp rett ved inngangen til Dyreparken, og du vil ha mulighet til å få rimelig overnatting for hele familien. Bor du i campen er det egen inngang til gjestene inn til Dyreparken, og i utvalgte perioder slipper du inn i Parken én time før alle andre. Etter dette blir teltturen aldri det samme igjen.

Sommeren 2019 feirer Kaptein Sabeltann 30-årsjubileum med brask og bram. Med noen av Norges beste skuespillere og dansere på scenen kommer årets show til å bli enda mer spektakulært enn noen gang. Sikre deg de beste plassene til kveldsforestillingen allerede nå, her blir det fullt.

Ny animasjonsfilm med Sabeltann

Høsten 2019 lanseres en ny helaftens animasjonsfilm; Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant. Filmen som har en kostnadsramme på 45 millioner kroner, produseres av Qvisten Animation og regissører bak filmen er Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune.

Julius i Dyreparken

2. juledag 2019 fyller hele Norges favorittsjimpanse 40 år. Det er bekreftet at Julius er en ren vestafrikansk sjimpanse, noe som gjør ham spesielt attraktiv i bevaringssammenheng. Det blir også satt opp egne dyrepresentasjoner av Julius og sjimpanse-flokken som lever i Dyreparken.

Bestill overnatting og billetter til Dyreparken og Badelandet

På nettsidene til Dyreparken kan du enkelt bestille billetter til Dyreparken og Badelandet, overnatting og billetter til forestillingene. 

Bestill overnatting og opplevelser i Dyreparken.

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt spilles i Kjuttaviga, mandag - lørdag i perioden 4. - 31. juli (man. - lør.).

Kjøp billett til Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad