Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Nyheter i Dyreparken 2019

Kaptein Sabeltann feirer 30 års jubileum
Kaptein Sabeltann feirer 30 års jubileum.
Photo: Dyreparken
Ad

Sommeren 2019 feirer Kaptein Sabeltann 30-årsjubileum, Julius blir 40 år og Dyreparken presenterer et helt nytt overnattingstilbud; Dyreparken Safaricamp.

I 2019 presenterer Dyreparken et helt nytt overnattingstilbud, Dyreparken Safaricamp. Kun 19 safaritelt blir satt opp rett ved inngangen til Dyreparken, og du vil ha mulighet til å få rimelig overnatting for hele familien. Bor du i campen er det egen inngang til gjestene inn til Dyreparken, og i utvalgte perioder slipper du inn i Dyreparken én time før alle andre. Etter dette blir teltturen aldri det samme igjen.

30-årsjubileum for Kaptein Sabeltann

Sommeren 2019 feirer Kaptein Sabeltann 30-årsjubileum med brask og bram. Med noen av Norges beste skuespillere og dansere på scenen kommer årets show til å bli enda mer spektakulært enn noen gang. Pyroeffekter i fleng og trykkluft som får havet til å koke. Sikre deg de beste plassene til kveldsforestillingen allerede nå, her blir det fullt.

Som en del av feiringen vil det også bli jubileumsshow på dagtid. Hver dag fra 5. juli til 31. juli, kl. 16.00 seiler Kongen på Havet inn i Kjuttaviga for å bli hedret av små og store sjørøvere. Inne i Kaptein Sabeltanns Verden kan du møte sjørøvere flere ganger om dagen.

Masse nytt i Kaptein Sabeltanns verden

Den Forheksede Labyrint
En ny, spenstig aktivitetsløype, lokalisert like bak Spøkelseshuset. Greven av Gral har lagt sin trolldom over skogen, og forvandlet den til en skummel og forhekset labyrint. I aktivitetsløypa kan barn få utfolde seg både fysisk og mentalt for å løse oppgaver og passere hindringer lagt ut av Greven.

Den Hemmelige Gullskatten
Den Hemmelige Gullskatten er en ny aktivitet hvor man kan hjelpe Kaptein Sabeltann med å grave og vaske fram gull fra en nedsunket gammel skute som inneholder en fantastisk skatt. Barna mottar en gullmynt som takk for hjelpen.

Kaptein Sabeltanns Smokkarium
Barn som har sluttet med smokk, har siden slutten av 1990-tallet sendt inn sine smokker til trygg oppbevaring hos Kaptein Sabeltann. I overkant av 200.000 smokker er levert i årenes løp, enten sendt i posten eller levert personlig med skjelvende hånd i Kaptein Sabeltanns verden. Nå vil Kaptein Sabeltanns Smokkarium få en enda mer sentral og betydningsfull plassering, til glede for nye generasjoner smokkeløse barn. Det nye Kaptein Sabeltanns Smokkarium åpner 30. mai og er starten på en helt ny rekke med hus i inngangsområdet til Kaptein Sabeltanns Verden.

Grevens Brygge
Når Greven av Gral ankommer Kaptein Sabeltanns Verden er han nødt til å fortøye skuta si, Grevinnen, på en sikker plass. Derfor er det blitt bygget en helt egen brygge hvor gjester kan stige ombord i Grevinnen og bli med ut på tokt. Det blir etablert en helt ny skutetur, selvsagt med innlagt sjøslag med Den Sorte Dame.

Spøkelseshuset blir enda skumlere
Spøkelseshuset, som åpnet i fjor, blir i år skumlet opp et par hakk på spesielle tider av døgnet. Nyheten «Et skumlere hus» er en egen tur på ettermiddagstid, med nedre aldersgrense 8 år, hvor du blant annet kan møte levende skremmere.

Ny animasjonsfilm med Sabeltann

Høsten 2019 lanseres en ny helaftens animasjonsfilm; Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant. Filmen som har en kostnadsramme på 45 millioner kroner, produseres av Qvisten Animation og regissører bak filmen er Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune. Filmen har premiere på norske kinoer 27. september. 

Julius 40 år

2. juledag 2019 fyller hele Norges favorittsjimpanse 40 år. Det er bekreftet at Julius er en ren vestafrikansk sjimpanse, noe som gjør ham spesielt attraktiv i bevaringssammenheng. Det blir også satt opp egne dyrepresentasjoner av Julius og sjimpanse-flokken som lever i Dyreparken.

Julius i Dyreparken

Bestill overnatting og billetter til Dyreparken og Badelandet

På nettsidene til Dyreparken kan du enkelt bestille billetter til Dyreparken og Badelandet, overnatting og billetter til forestillingene. 

Bestill overnatting og opplevelser i Dyreparken.

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt spilles i Kjuttaviga, mandag - lørdag i perioden 4. - 31. juli (man. - lør.).

Kjøp billett til Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad