Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Korshamn Lyngdal Norway
Korshamn Lyngdal Norway.
Photo: Adam Read @ Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Høstferie på Sørlandet - Barnas favoritt

Ta med barna på høstferie på Sørlandet. Her venter masse aktiviteter for hele familien, enten du vil bade, gå på museum eller overnatte på et fyr i storm. Byferie i Barnas By Kristiansand med overnatting i Abra Havn, Dyreparken er også veldig populært. Høsten på Sørlandet er en deilig tid.

Anbefalte arrangementer i høstferien for barnefamilier

Se full oversikt over hva som skjer på Sørlandet.

Høstferietilbud på Sørlandet

Aldri før har det vært så gøy med høstferie på Sørlandet. Med muligheter for både dyrepresentasjoner i Dyreparken, action på Evje og trening i Aquarama. Her er høstens høydepunkter på Sørlandet.

Bo på Bystranda

Scandic Kristiansand Bystranda nyter du fylkets beste hotellfrokost og du har fri tilgang til SATS Aquarama og rabatt til Aquarama badeland. Også er det midt i byen med kort vei til Dyreparken.

Bestill overnatting på Bystranda i Kristiansand med gode priser (fra 9. - 19. september) her.

Dyreparken i høstferien

Dyreparken og Badelandet er åpent i høstferien (uke 40 og uke 41). I Dyreparken kan du får du Sjørøverhøstferie - med sjørøvergaranti! Bo i piratlandsbyen Abra Havn eller på Dyreparken Hotell.

Overnatting i Abra Havn fra 925,- og Dyreparken Hotell fra 699,- per person per natt. Se kampanjetilbudene til Dyreparken.

Mineralparken i Evje

3. til 7. oktober kan du overnatte i laftehus eller yurter med inngang til Mineralparken og Klatreskogen inkludert. Les mer om høstferietilbudet til Mineralparken på Evje.

Overnatting for 2 netter fra 750,- (barn) / 850,- (voksen 14+) bestiller du her.

Vest-Agder-museet

Odderøya museumshavn, Kristiansand museum, Sjølingstad Uldvarefabrik og Mandal museum har alle egne program i høstferien.

Se hva du kan gjøre sammen med barna på museum i høstferien.

Aktiviteter og opplevelser på Sørlandet i høstferien

Høst på Sørlandet

Besøk Sørlandet om høsten. Nyt en romantisk helg på resort ved sjøen og opplev skjærgården. Gå på vandretur i fjellet eller kos deg innendørs på museum eller i badeland.

Tips til flere aktiviteter

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad