Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Kvinesdal town centre with christmas lights Kvinesdal town centre with christmas lights
Credits
Christmas in Kvinesdal.
Photo: Øystein Løland
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Opplev Sørlandet pyntet til jul

Hvite byer, julekonserter og julemarkeder. Gjenopplev barndommens glede og forventning i stemningsfulle gater på Sørlandet. Her finner du oversikten over hva som skjer på Sørlandet i julen.

Julestemning i hvite sørlandsbyer

Jul i den hvite by

I desember forvandler julemagien sommeridyllen Risør til en vakker og koselig juleby. Hele byen, med hus, gater og omgivelser, bugner av julebutikker, juleboder, julemat og julekonserter. Risørflekken, det hvitkalkede fjellpartiet som har fungert som sjømerke i mange år, blir utsmykket som en enorm julestjerne i adventstida. I byen finner du blant annet Den blå parken, juelpyntede trær med ulike tema og en hel rekke arrangementer for liten og stor. 

God, gammeldags jul i Tvedestrand

I Hovedgata i Tvedestrand finner du den gammeldagse julen. Du får den grøssegode følelsen av nostalgi à la «Jul i Skomakergata». Det er langt fra tilfeldig. Denne yndige brosteinsteinsgaten, omkranset av hvite hus, var inspirasjon for den første adventsserien på norsk tv.

Fyrverkeri i Arendal

Jula i Arendal har i mange år blitt feiret med et stort fyrverkeri som for mange er et av førjulstidas store høydepunkt. Julebord, stemningsfulle julekonserter og show for store og små kan du også få med deg. På Næs jernverksmuseum kan du se Norges største juletre. 

Nattåpent og grøtfest i Grimstad

I Grimstad byr de deg på blant annet julemarkeder, julenattåpent, grøtfest, nissekor og nissen med hest og vogn. Julestemning i Grimstad sørger for hyggelig sentrumshandel gjennom hele førjulstida. 

Koselig julestemning i Lillesand

I Lillesand finner du både julemarkeder, kjøring med hest og kjerre, ponniridning og nissekoner som lager aktivitet i byen og serverer julegrøt.

Julebyen Kristiansand

I Kristiansand sentrum forvandles sentrumsgatene til en hyggelig juleby, med julepyntede gater og nydelig belysning. Her finner du et koselig julemarked og Julebyen Kristiansand sørger også for underholdning og julestemning mens du handler inn alt du trenger til jula. I år blir det populære 3D-lysshowet vist på fasaden på Ernst Hotel i Rådhusgata. 

Tradisjonsrikt juleshow i Norges sydligste by

Mandal er kjent for sine morsomme sommershow, men visste du at de også har en lang tradisjon med juleshow i byen? Tre kule damer står bak juleshowet "Julelatterkuler" på Marna Café og på Stjerna er det mennene som sørger for underholdningen med helaftens juleshow og middag. 

Utendørs julespill i Lyngdal

I Lyngdal kan du få med den en vakker julevandring med julespillet "Veien til Betlehem". 

Amerikansk jul på Lista 

På Lista blir det ekte amerikansk jul på Vanse. Kjøp amerikanske julegaver på Trunken og innta et amerikansk-inspirert julemåltid på 8th Avenue

Rådhuset som julekalender i Kvinesdal

I Kvinesdal kan du oppleve et rådhus som fungerer som julekalender. Her kan du vinne flotte premier hver dag i hele adventstida. Bli også med på familiejulebord med juleverksted på The Bølgen & Moi Hotel Utsikten

Se flere julekonserter

Vi blogger om jul!

Ad
Ad
Ad
Your Recently Viewed Pages