Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal

El Muro og Cyrena & Steinar I Arendal Kulturhus

  • Sam Eydes plass 2, Arendal
  • +47 37006060
  • 17. november 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Tangoforestilling

Det er klart for en spektakulær tangofest når El Muro og Cyrena & Steinar inviterer til en forrykende tangoforestilling i Arendal Kulturhus. Med på laget har de en av de fremste internasjonale tangosangerne fra Buenos Aires i dag, Juan Villarreal.

El Muro er et norsk-argentinsk tangoband stiftet i 2016 som i løpet av kort tid har gjort seg bemerket på tangoscenene i Europa og Argentina. De slipper sitt debutalbum «Nostálgico» på det tyske plateselskapet Galileo Music denne høsten. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere.

Danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal gjorde sitt inntog på norske TV-skjermer som deltagere under årets sesong av Norske Talenter. Et begeistret dommerpanel skrøt de opp i skyene og konstaterte at dette var dans i verdensklasse. Paret har opptrådt på festivaler og show rundt om i Europa, i Buenos Aires, New York og Bangkok. De er blitt berømmet for sin eleganse og lidenskap.

Denne kvelden blir en fantastisk mulighet til å lene seg tilbake og nyte dans og musikk av topp internasjonal klasse.

Juan Pablo de Lucca – klaver, Åsbjørg Ryeng – bandoneón, Karl Espegard – fiolin, Sebastian Noya – kontrabass, Juan Villarreal – sang, Cyrena Drusine & Steinar Refsdal – dans.

  • Last Updated: 03.09.2018
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lø. 17. november 2018 kl. 01:00 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
El Muro og Cyrena & Steinar I Arendal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad