Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal

Gard Nergaard / Michael Krumins

Overview

Å legge på svøm

Å legge på svøm handler om å strekke seg mot nye farvann, men å vite at du stadig svømmer i samme sjø som alle de du står i gjeld til i tradisjonen før deg. Duoen Gard Nergaard / Michael Krumins samler to ustyrlige virtuoser i den kreative videreføringen av den sørnorske folkemusikken.

Dette er høytsvevende komposisjoner i gnistrende samspill og en fortellerevne av sjelden virtuositet. På scenen tøyer duoen feler og gitarer til bristepunktet, og vever musikken inn i et univers av myter og historier, så du skulle tro at både spøkelse og fanden sjøl kunne dukke opp!

Duoen har på kort tid markert seg som et uredd, musikalsk fyrverkeri med mye på hjertet. November 2017 slapp de albumet Å legge på svøm, en ambisiøs, tverrkunstnerlig videreføring av et fullstendig folkemusikalsk univers. Musikken får selskap av ei bok med historier og kunstverk som sammen skaper et komplett uttrykk i vakker utforming. Full pakke — dette er en reise du ikke vil gå glipp av!

Gard Nergaard – feler, Michael Krumins – gitarer.

  • Last Updated: 06.08.2018
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fre 12. oktober 2018 19:00 21:00

See All
Gard Nergaard / Michael Krumins
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad