Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal

Godt sminket og dårlig belyst i Arendal Kulturhus

  • Sam Eydesplass 2, Arendal
  • +47 37006060
  • 26. november 2019 - 27. november 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Arendals Dramatiske Selskab

Nyskrevet enakter med humor, musikalitet og velopplagte damer
Det er ikke lett å finne kjærligheten når en er noen-og-femti, men det er spennende å prøve!

Noe annet som er spennende, er å presentere et helt egenskrevet teaterstykke i Arendal Kulturhus, og det gjør Arendals Dramatiske Selskab nå for aller første gang. Det er foreningens leder, Bjørg Øygarden, som står bak. Hun har laget en enakter om hvor lett det kan være å lete opp en mulig framtidig partner på internett – og hvor annerledes det ofte er å møtes i virkeligheten. Hun spiller selv rollen som en kvinne som våger seg ut på kjønnsmarkedet i håp om å finne den rette. Vi følger henne ut på date med de forskjelligste menn, men alltid i den samme baren.

I denne baren befinner det seg to andre drevne ADS-damer. Det er Inger Espeland, som spiller kelner, og Mette Karlsen, som fyller rollene som sanger og barpianist. De tre har med seg Anne Bjørkvik i instruktørstolen, som dermed har regien for ADS for femte gang. Disse fire har sammen lekt fram denne forestillingen.

Og mennene, da? Den selvopptatte, den engstelige, den pågående, den litt for unge og de andre, hva med dem? De står ikke på rollelista, men de er der likevel – på en måte. Hvis vi vil se dem, må vi ta fantasien til hjelp, men det er ingen grunn til bekymring: De tre på scenen gir god hjelp med akkurat det.

«Godt sminket og dårlig belyst» byr på mye humor og absurde situasjoner, litt alvor og ettertanke, både søt og ikke-fullt-så-søt musikk og et knippe svært velopplagte damer.

  • Last Updated: 09.09.2019
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

ti. 26. november 2019 19:00 20:00

on. 27. november 2019 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Godt sminket og dårlig belyst i Arendal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad