Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal

Who's Gonna Fill Their Shoes

  • Sam Eydes plass 2, Arendal
  • +47 37006060
  • 7. september 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En countrymusikk-historie

Countrymusikk har opp gjennom historien betydd veldig mye for folk flest som har fulgt sine countryhelter og idoler. Musikken har en lang historie og som mange mener også har røtter til norsk musikkhistorie og ikke minst til irsk musikk! Vi har fulgt våre helter snart i en dobbel mannsalder og også opplevd mange av historiene det fortelles og synges om på nært hold.

Noen av våre store countryhelter er gått bort og noen få er kommet inn i rampelyset. Musikken deres lever videre, men vi forundrer oss mye over hvorfor svært få klarer å fylle skoene til de som er godt bort.

Showet «Who's Gonna Fill Their Shoes» hyller countrymusikkens helter fra da til nå. Da countrymusikk var countrymusikk!

Et knippe norske countryartister har gått sammen om dette gedigne prosjektet og satt opp et show for kulturhus i Norge der de hyller artister og låter som har betydd mye for folk flest og der de også prøver å finne relasjonen mellom norsk og amerikansk countrymusikk.

De hyller noen titalls artister som har gjort seg bemerket i historien og nevner bl.a. Hank Williams, Sr, «The Queen & King of Countrymusic» Kitty Wells og Roy Acuff, Waylon & Willy, Cash, Kris, Buck, Merle og Bobby Bare, Tammy & George til noen av dagens store artister som Vince Gill, Alan Jackson, Garth Brooks, Travis Tritt, Emmylou Harris m.fl. Ca. 40 kjente sanger blir fremført i en flott atmosfærisk oppsetning.

Hele showet blir sydd sammen av de tre hovedartistene G.Thomas, Arly Karlsen og Steffen Jakobsen og de tre gjestende artistene Aslak Gjennestad (storyteller), Ivar Erdal og Dawn Erdal. Showet stiller med et countrytrimmet orkester under ledelse av Kim Roger Larsen.

Et storslagent countryshow i to akter, der artistene også besøker The Grand Ole Opry!

  • Last Updated: 26.06.2018
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

fre 7. september 2018 19:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Who's Gonna Fill Their Shoes
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad