Skip to main content
Unknown Component
civid: 58583c581accfc94f4effe6c
name: plugins_common_social_share (widget)

Arendal

Arendal by sentrumsselskap

Finn en oversikt over alle butikker i Arendal her på Arendal By sine sider. Her finnes noe for enhver smak og lommebok. Velkommen til en god handel.

Sentrumsselskapet Arendal By jobber for et levende bysentrum med et variert tilbud butikker og serveringssteder. Det jobbes også iherdig med å få gøyale ting til å skje i sentrum. Ta sjansen i Pollen er et slikt tiltak som skaper liv og røre en sommerkveld i juli

Shopping til forlystelse og glede
Arendals bysentrum har det meste for de fleste! Byen er fylt med gode shoppingopplevelser og utvalg for enhver smak i over 130 butikker. Sesongens moter til hele familien, lyst på ny mobil, gått tom for godt lesestoff, hva med nye tekopper, ny sykkel, friluftsklær, ny kaffemaskin – eller – la deg inspirere av nyhetene som er på full fart inn i butikkene.

Uten mat og drikke...
Langs Pollen, på Tyholmen og rundt Torvet kan du nyte mat og drikke fra tilnærmet alle verdens hjørner. Unn deg herlige dager og kvelder på en av uterestaurantene rundt vannspeilet eller kos deg med velkjent softis fra Baker Jørgensen eller krabber rett fra krabbebåten.

For en oversikt over alle butikker og serveringssteder som finnes i Arendal by, besøk www.arendal-by.no

…Ses i byen!

Last updated: 08/11/2023

Source: Arendal Turistkontor

Arendal by sentrumsselskap

Sider du nylig har besøkt