Skip to main content
Unknown Component
civid: 58583c581accfc94f4effe6c
name: plugins_common_social_share (widget)
Arendal
TripAdvisor rating of 3.5

18

Arendal Gjestehavn

Bestill

Arendal Gjestehavn er en av de flotteste og mest populære gjestehavnene på Sørlandet med mer enn 5000 båtovernattinger i sommermånedene. Den befinner seg med gangavstand til sentrum av byen og har en rolig og avslappet atmosfære med badestrand.

I Arendal Gjestehavn finner du Norges første flytende, oppvarmede, utendørs svømmebasseng. Bassenget holder en temperatur på 25 – 27 grader og er åpent hver dag om sommeren.  Sjekk ut åpningstidene på Gjestehavna.no.

Rett ved siden av bassenget har du Restaurant Flyt som tilbyr deg gode smaksopplevelser og flotte cocktailer. Så nærme du kommer sydenstemning  i vår del av verden.

Kun 200 meter fra Gjestehavna finner du et yrende sommerliv i Arendal sentrum med mange butikker, restauranter og aktiviteter. Arendal By AS har oversikt over spisesteder og butikker på sine nettsider

Pollen regnes som del av Arendal Gjestehavn med betaling for overnatting i perioden Juni – August.

Bestilling og betaling
Båtplasser bestilles og betales via Havneweb-appen, som kan lastes ned fra App-store. Strøm, basseng, dusj, vask og tørk kjøpes ved å legge til saldo i appen. Prisliste for Arendal Gjestehavn

Du finner mer info om hva Arendal Gjestehavn har å tilby på deres nettside.

Kilde: Arendal Turistkontor

0

Arendal Gjestehavn

Bestill

Sider du nylig har besøkt