Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal

Arendal Herregaard Spa & Resort

  • Hoveveien 65, Arendal
  • +47 37060830
  •  /  km From You
Overview
Details

Arendal Herregaard har en idyllisk beliggenhet kun 250 m fra Spornes strand på Tromøy.

Hjertelig velkommen til Arendal Herregaard Spa & Resort.

Vårt hotell ligger ca 7-8 minutter fra Arendal sentrum, med en majestetisk beliggenhet 250 meter fra Skagerrakkysten på Hove, Tromøy. Rett ved siden av oss ligger Spornes stranden som ligger i Raet nasjonalpark. Her kan du nyte stillheten og finne roen ved havet, alene eller sammen med familie, venner eller kollegaer.

Slapp av og kos deg i nydelige omgivelser, god mat og opplev velfortjent pleie i vårt vakre spa!

I 1928 bestemte 3 lokale kjøpmenn å bygge hotellet, plassert på en høyde 250 meter fra Spornes strand. Utsikten er formidabel, og folk fra fjern og nær oppdaget denne perlen, med godt klima og et utrolig flott landskap. Under sosiale sammenkomster ble det snakket høyt, røyket og diskutert. Temaene var mange, og ofte av internasjonal karakter, kanskje mimret man om en nylig svunnet storhetstid. Med seilskuter og hektisk handel, var Arendal blant Europas største havner. Kanskje diskuterte de hvordan man skulle styre unna de samme feilene som ble gjort før krakket i 1886, nå som rederiene i området begynte å komme seg på fote. Hotellet eier per i dag Norges største samling av seilskute malerier av Carl B Hestman. Så rusle en tur rundt og nyt alle de flotte maleriene, eller sett deg ned i biblioteket og les noen av de gamle bøkene om seilskuter og deres historier.

Herregaarden har en unik sjel og sjarme inne som ute, uansett vær og årstid.
På hotellet finner du et av Norges flotteste Spa anlegg. Her kan dere nyte en helaften eller en weekend med din kjære, en god venn eller alle i vennegjengen. Vi vil gi deg følelse av luksus og det gode liv. Vi er stolte av å være nominert av Health & Beaty til årets Spa i 2008. 
I vårt vakre Spa finner du:

-    Utdannede terapeuter
-    4 behandlingsrom, enkle og duo rom med privat boblebad
-    Spa shop
-    Relax område
-    Basseng med lagune
-    Boblebad
-    Steambad
-    Finsk Sauna
-    Kaldkulp
-    Shower temple/tropedusjer
-    Utendørs oppvarmet saltvannsbasseng (kun på sommer) 

På hotellet finner dere 40 hyggelige og komfortable værelser, hvorav 13 Jr. Suiter, 4 leiligheter og 2 Ex. Suiter.

Våre møtelokaler er renovert i en sjarmerende stil som passer hotellet, men som også tilfredsstiller nåtidens krav med tanke på krav til luft og teknisk utstyr. 
Vi har møterom fra 10-120 personer.
Arendal Herregaard tilbyr selvfølgelig fri Wifi og fri parkering til alle våre gjester. 
Hotellet har egen VIP Shuttle buss (7 seter) som kan bringe våre gjester til og fra sentrum, eller hente våre gjester på som ankommer Arendal med buss.
 

Sommerstuer: 10 stk eksklusive frittstående sommerstuer/hytter à 60kvm over 2 plan + terrasse 10kvm og balkong. Sengeplass til 5 personer (maks 7). Kun 200 m fra vannkanten. 1 etasje: Inngang/stue/oppholdsrom med bl.a. sovesofa, kjøkken, bad. 2 etasje: 2 stk soverom, soverom 1 med dobbeltseng og soverom 2 med køye og enkelseng.

Leiligheter: Vi har 4 stk leiligheter med sengeplass for 7-8, Inneholder: Stue/oppholdsrom med sovesofa, kjøkken, bad med boblebad, 2 stk soverom med dobbeltseng og køyeseng og hems.


 

 


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Konferansefaciliteter
  • Boblebad
  • Svømmebasseng
  • Spa

Aktiviteter

Aktiviteter
  • Svømmebasseng
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad