Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Southern Norway Arendal

Arendal kulturhus

  • Sam Eydes Plass 2, Arendal
  • +47 37 00 60 60
  •  /  km From You
Overview
Details

Arendal kulturhus midt i Arendal sentrum har siden 2005 gitt Arendal's befolkning mange gode kulturopplevelser. To saler, café og catering.

Arendal Kulturhus midt i Arendal sentrum har siden 2005 gitt Arendals befolkning mange gode kulturopplevelser og er et av Sørlandets største kultur-og konferansearenaer. Det er stor aktivitet i byens kulturhus med over 200 konserter, forestillinger og konferanser i året.

Åpent billettkontor: Man-fre 11-16, + 1 time før hver forestilling.  

Den store salen, Store Torungen, har 700 sitteplasser i amfi og tar 1300 på ståkonserter. Den lille salen, Lille Torungen, tar 120 personer. Vi arrangerer dag- og kveldsmøter, banketter, kick off, kundetreff, utstillinger, foredrag, julebord, kurs og konferanser for både små og store grupper. Vi har eget kjøkken som skreddersyr menyer etter ønske. Vil du ha arrangementer hos deg selv tilbyr vi catering. Når det gjelder av-utstyr er vi et av landets best utstyrte kulturhus. Og vi vet hvordan vi skal bruke det! Lang erfaring med konferanse- og kulturarrangement gjør at vi kan fungere som et eventbyrå. Spør oss! Kapasitet fra 5 – 700 personer.

For mer info: www.arendalkulturhus.no


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Taste Norway

Restauranter og kafeer
  • Skjenkebevilgning

Opening hours

1. jan 2017 – 31. des 2017:
man tirs ons tors fre 11:00–16:00
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad