Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Southern Norway Arendal

Aust-Agder Turistforening

  • Langbrygga 21, Arendal
  • +47 37023214
  •  /  km From You
Overview

På merkede løyper man kan vandre sammenhengende fra Dølemo i Åmli til Bjåen i Bykle. Her finner man vilt og vakkert høyfjell i nord, et midt- og sørparti med en blanding av skogkledde og nakne heier opp i 1000-1100 meters høyde, og de lavere og litt frodigere heiene.

Aust-Agder Turistforening (AAT) har sitt løype- og hyttenett i Austheiene. AAT har ca. 3900 medlemmer, 12 hytter, og merkede løyper man kan følge sammenhengende fra Dølemo i Åmli til Bjåen i Bykle. I dette fjellområdet er det et variert terreng: Vilt og vakkert høyfjell i nord, et midt- og sørparti med en blanding av skogkledde og nakne heier opp i 1000-1100 meters høyde, og de lavere og litt frodigere heiene.


De senere år har Aust-Agder turistforening satset mer på hytter ved kysten. Disse kaller vi for kystledhytter og bookingen skjer i et samarbeid med Oslofjordens friluftsråd. I Aust-Agder driver vi Store og Lille Torungen Fyrstasjon som turisthytte sammen med Torungens Venner. Fra 2011 har Betjentboligen på Lyngør fyr vært turistforeningshytte og fra 2015 også Forpakterboligen på Furøya i Tvedestrandsfjorden.


Foruten et aktivt arbeid med alle hytter og løypenettet, har AAT en rekke faste aktiviteter i forskjellige turlag og turgrupper.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Opening hours

1. jan 2017 – 31. des 2017:
man tirs ons tors fre 10:00–15:00 10:00–17:00
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad