Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Southern Norway Arendal

Bjellandstrand Gård kafé

  • Bjelland, Tromøy, Arendal
  • +47 37 09 44 49
  •  /  km From You
Overview
Details

Gården ligger i vakre omgivelser hvor du kan sanse, oppleve og fantasere. En smak av sommer hele året.

10 minutter fra Arendal sentrum, midt i Sørlandets vakreste natur ute i havgapet på Tromøy finner du en sjarmerende kafé med flotte selskapslokaler og fantastiske uteområder.

Lørdager og søndager serveres lune lunsjretter, pizza fra vedfyrt bakerovn og i tillegg en stor buffet hver søndag med hyggelige priser for hele familien.

Vår filosofi er at man skal ta seg tid til å nyte det gode samvær over et godt måltid mat. Tiden er det mest verdifulle vi har og noe vi skal ta godt vare på.

Tempoet går litt saktere her ute på landet, skuldrende senkes og sansene åpnes for flere inntrykk. Vi tror også at vakre og sjarmerende omgivelser er viktig for livskvaliteten og håper derfor vi kan være et lite bidrag til det "gode liv" for deg som besøker oss.

For å kunne nyte et godt måltid mat er det viktigste at maten er tilberedt på skikkelig vis. Vi praktiserer "slow food" filosofien ved at alt lages fra bunnen av, med gode og ferske råvarer tilberedt med tid, omtanke og kjærlighet. Alle kaker blir også bakt på huset uten kunstige tilsetnings stoffer og brødene bakes ofte i vedfyrt bakerovn. Våre produksjonsmetoder er både tid- og ressurskrevende. Vi bestreber oss samtidig på at du som kunde skal få våre produkter til en overkommelig pris. Vår rosehage er til for deg til rekreasjon, inspirasjon og hageglede. Nyt gjerne ditt måltid ute, senk skuldrene og kjenn at du lever!

Bjellandstrand er godkjent under kvalitetsmerket Food Prints of Norway.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Natursti
Bjellandstrand Gård kafé is approved and tested by Norwegian Foodprints. The food is made from scratch, with the use of Norwegian, local products and displays local knowledge of food and dishes.
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad