Unknown Component
civid: 58583c581accfc94f4effe6c
name: plugins_common_social_share (widget)

Tvedestrand

Bokbyen Tvedestrand

Besøk Bokbyen Tvedestrand. Her finner du mer enn 350.000 bøker i de nær 20 antikvariatene og bruktbokforretningene i de intime gatene i den gamle bykjernen ned mot havna.

I Bokbyen Tvedestrand kan du gå på oppdagertur i timer i strekk i bokforretninger som alle har sine spesialiteter, og som har gleden over boka felles. Hvem vet om ikke boka du leter etter, eller som du kanskje ikke en gang visste fantes, venter på deg i neste hylle. Ta tiden til hjelp. Nyt de maleriske omgivelsene og den særegne atmosfæren som bare bøker kan skape.

Bokbyen er også Barnas bokby: Om sommeren vil det være arrangement for barna i Museumshagen alle onsdager i juli.

En bokby er en mindre by hvor du kan finne et stort antall antikvariater og bruktboksalg på et lite område. Verdens første bokby er Hay-on-Wye, Wales (etablert 1962). Den norske bokbyen i Fjærland ble etablert i 1996. Bokbyen Tvedestrand er Norges andre bokby og allerede den største i Norden.

''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''
- Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

Er du på jakt etter bokskatter, så har vi vår egen nettbutikk på Bokby.net. Her finner du flere tusen bøker i ulike sjangre fra antikvariatene og bokutsalgene i byen. Bøkene pakkes og sendes i posten raskt og effektivt.

· Har du bøker til bokbyen?
· Vil du bli medlem i foreningen?
· Ønsker du omsvisning i bokbyen?
· Eller lurer du på noe annet?

Bokbyen Tvedestrand er en medlemsforening, og du treffer dem på bokbyentvedestrand@gmail.com.

Se også nettsidene www.bokbyentvedestrand.com.

Last updated: 04/03/2023

Source: Arendal Turistkontor

Bokbyen Tvedestrand

Sider du nylig har besøkt