Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal

Bomuldsfabriken Kunsthall

  • Oddenveien 5, Arendal
  • +47 37013143
  •  /  km From You
Overview
Details

Landsdelens største visningssted for samtidskunst.

Bomuldsfabriken Kunsthall er et av regionens største visningssteder for samtidskunst. Den tidligere tekstilfabrikken fra 1898 ligger i naturskjønne omgivelser ved Langsævannet, mellom E18 og Arendal sentrum. Her vises skiftende utstillinger i første etasje, samt en utstilling med fokus på sentrale kunstnerskap og verk fra samlingen i andre etasje.

I tillegg har vi konsertserien PB1898 – nye kunstopplevelser i Bomuldsfabriken Kunsthall. Dette er et samarbeid med kuratorgruppen og musikerkollektivet Lemur, og hensikten er å presentere musikk i grenselandet mellom samtidsmusikk, improvisasjon og jazz inne i gallerirommet.  I 2018 er det konsert 24. februar, 17. mars, 21. april, 26. mai, 8. september, 27. oktober, 17. november. Se bomuldsfabriken.no for nærmere informasjon.

Vi arrangerer omvisninger for grupper etter avtale, og tilrettelegger formidlingsopplegg for barn og unge i eget verksted. Vi har også en liten kafé og et rikholdig bibliotek med kunstbøker og aktuelle kunstmagasiner, samt et barnevennlig rom med spennende tegneserier, lego og en halv campingvogn.

Åpent tirsdag–søndag kl. 12–16 i utstillingsperiodene, mandager stengt.
Perioder i 2018: 17. februar–1. april / 21. april– 27.mai / 20. juni–19. august / 8. september–14. oktober / 3. november–16. desember.  
Se hele programmet på bomuldsfabriken.no.

Gratis adgang.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Konferansefaciliteter
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad