Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal Froland

Eikely - Froland Vandrerhjem servering

  • Eikely, Froland
  • +47 37039680
  •  /  km From You
Overview
Details

Eikely ligger i naturskjønne omgivelser sentralt i Aust-Agder, med korte avstander til sørlandsbyene, Setesdalen og dyreparken i Kristiansand.

På Eikely serveres god og rimelig søndagsbuffet fra kl 13-17 og mandagsmiddag fra 14.30-17.30. Mandagsmiddagen kan spises på stedets restaurant eller tas med hjem i porsjonspakninger. Ring gjerne 370 39 680 og bestill på forhånd. Se meny på nettsiden.

Priser for 2016:

Voksne                      Kr 200,-
Barn 3 - 12 år            Kr 100,-
Under 3 år                 Gratis  
Bordbestilling: 37 03 96 80  

Søndagsbuffèt i eget lokale  
Er dere mellom 20 og 40 personer som ønsker å spise søndagsmiddag hos oss, kan vi tilby dere et eget lokale i 2. etasje.

Har dere en spesiell anledning dere skal feire, kan vi pynte lokalet til deres arrangement. Vi dekker da bordene med duker, lys og servietter. Dere får kaffe til kakemåltidet, samt en egen servitør som er tilgjengelig for dere hele dagen. Dette koster kr. 85 ekstra pr. person.

Tillegg for kaker: Bløtkake (16 pers.) 410,- Kringle (10 pers.) 109,- Fruktfat (ca 30 pers.) 395,-   Det er også anledning til å ta med egne kaker til kaffen.

Eikely ligger sentralt i Aust-Agder. Korte avstander til sørlandsbyene, Setesdalen og dyreparken i Kristiansand. De naturskjønne omgivelsene og beliggenheten ved Trevann og området ved Frolands Verk gjør rammene spesielle.

Senteret er med sine femti år et av de mest kjente leirstedene på Sørlandet, de har godt ord på seg som trivelig kurs- og selskapslokale både for sørlendinger og tilreisende gjester. Det er gratis parkering, store møterom, trivelige soverom, avslappende og barnevennlige omgivelser og framfor alt god mat!


Som overnattingssted er Eikely et rimelig alternativ. Vi har 34 soverom med ulik størrelse og standard, og har dermed et tilbud for deg enten du reiser med familien, venner eller alene. Enten du er på gjennomreise, feriegjest, kurs- eller leirdeltaker. Eller om du ønsker bed & breakfast, fullpensjon eller kun en seng å sove i. Eikely er medlem av Norske Vandrerhjem.

Eikely har et stort aktivitetsområde for ballspill og egen badestrand ved Trevann. Stille kano- og båtturer for den som ønsker å slappe av, eller rappellering i Frolands-bergene for den mer eventyrlystne. Vannet og vassdragene lokker mang en fisker til seg. Spesielt er det laksen i Nidelva som lokker.

Det er plass til 85 personer på kurs i ett lokale og 40 personer i et annet. Til selskap kan det dekkes til 115 personer, evt 156 til buffet.

Eikely ønsker velkommen til et trivelig opphold!  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Konferansefaciliteter

Planlegg reisen

Reiseinformasjon
  • Parkering
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad