Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal Froland

Eikely leirsted

  • Eikely, Froland
  • +47 37039680
  •  /  km From You
Overview
Details

Eikely ligger i naturskjønne omgivelser sentralt i Froland i Aust-Agder, med korte avstander til sørlandsbyene, Setesdalen og dyreparken i Kristiansand.

Eikely ligger sentralt i Aust-Agder. Korte avstander til sørlandsbyene, Setesdalen og dyreparken i Kristiansand. De naturskjønne omgivelsene og beliggenheten ved Trevann og området ved Frolands Verk gjør rammene spesielle.

Senteret er med sine femti år et av de mest kjente leirstedene på Sørlandet, de har godt ord på seg som trivelig kurs- og selskapslokale både for sørlendinger og tilreisende gjester. Det er gratis parkering, store møterom, trivelige soverom, avslappende og barnevennlige omgivelser og framfor alt god mat! Hver søndag er det buffet fra kl 13-17.

Som overnattingssted er Eikely et rimelig alternativ. Vi har 23 soverom i ulike kategorier, og har dermed et tilbud for deg enten du reiser med familien, venner eller alene. Enten du er på gjennomreise, feriegjest, kurs- eller leirdeltaker. Eller om du ønsker bed & breakfast, fullpensjon eller kun en seng å sove i. 

Eikely har et stort aktivitetsområde for ballspill og egen badestrand ved Trevann. Stille kano- og båtturer for den som ønsker å slappe av, eller rappellering i Frolands-bergene for den mer eventyrlystne. Vannet og vassdragene lokker mang en fisker til seg. Spesielt er det laksen i Nidelva som lokker.

Det er plass til 85 personer på kurs i ett lokale og 40 personer i et annet. Til selskap kan det dekkes til 115 personer, evt 156 til buffet.

Eikely ønsker velkommen til et trivelig opphold!

 


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Konferansefaciliteter

Planlegg reisen

Reiseinformasjon
  • Parkering
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad