Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Southern Norway Arendal

Fyrferie på Store Torungen

  • Langbrygga 21, Arendal
  • +47 37 02 32 14
  •  /  km From You
Overview

Aust-Agder Turistforening driver utleie av overnatting i fyrvokterboligen og annekset på Store Torungen fyr utenfor Arendal.

Aust-Agder Turistforening driver utleie av overnatting i fyrvokterboligen og annekset på Store Torungen fyr utenfor Arendal. Fyrvokterboligen har 12 sengeplasser, mens Annekset har 14. Begge drives som vanlig, ubetjent turisthytte i DNT systemet. Medlemmer i Turistforeningen og Torungens Venner får rabatt på leie av sengeplasser. NB drikkevann må medbringes. Her er en liten fyrhistorisk utstilling, i tillegg til en fantastisk utsikt over innseilingen til byen! Du er velkommen til å fortøye i havna på dagtid. Vennligst ikke beslaglegg reservert plass. Vær og vind kan skifte raskt og all fortøying skjer på eget ansvar! Fortøying over natten frarådes. Molo og bryggeanlegg med benker og bord er åpent for alle besøkende. På grunn av værforholdene må det vises aktsomhet med alkoholbruk! Deler av øya er naturreservat med ferdselsforbud i fuglenes hekketid, 15 april til 15 juli. Området er skiltet. Vennligst respekter ferdselsforbudet! Ta vare på naturen. La blomstene stå så alle får glede av dem! Gode fiskemuligheter. Naustet på Store Torungen, samt Lille Torungen, leies ut for dags- og kveldsarrangementer.

For overnatting og transport ut til fyret, ta kontakt med Aust-Agder Turistforening (tel 37 02 32 14). Er man en gruppe kan man ta kontakt med Olaf Knudsen og Co som har sertifisert båt for persontransport ut til fyret. Tel 37 08 56 09.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Facts

Season
All Year
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad