Skip to main content
Unknown Component
civid: 58583c581accfc94f4effe6c
name: plugins_common_social_share (widget)
Arendal
TripAdvisor rating of 4

23

Hotell Arendal

Bestill

I juni 2021 åpnet Arendals nyeste hotell med hele 91 rom, midt i Arendal sentrum. Mer sentralt enn dette bor man ikke i Arendal!

 Hotell Arendal er lokalisert mellom Torvet og Arendal Kultur og rådhus med busstasjon, parkeringshus og jernbane få skritt unna. Her finnes rom for en rekke ulike kundegrupper og behov; barnefamilier har fått et nytt tilbud i byen med hele 34 flersengs/ familierom i ulike størrelser med fra 3 til 7 sengeplasser, og det finnes en egen avdeling med kapsel rom og bokser - en moderne og tøff sovesal med felles toaletter og dusjrom. I tillegg finnes enkeltrom, dobbeltrom, 9 rom tilpasset de med bevegelsesutfordringer og 9 små leiligheter med hybelkjøkken. Flere av rommene kan også benyttes som kontor eller møterom for 2-6 personer.  

Hotellrommene er små men varmt innredet, med gode senger og flislagte bad. Det er lagt fokus på interiør av god kvalitet, men hotellrommene inneholder ikke noe mer enn det du trenger for en natts søvn. Gode senger. Gode dyner. Eget bad. De fleste rommene har skrivebord og stol, sittegruppe eller spisebord. Hotellets største familierom har Smart TV slik at man får benyttet egne strømmetjenester på en større skjerm, mens på øvrige er det ikke TV. Alle rom har rask og gratis wifi.  

Tradisjonelle hotelltjenester som romservice, hotellrestaurant, minibar og og resepsjonsdisk er borte, i stedet tilbyr Hotell Arendal smidig og effektiv booking og betaling på nett, automatisert inn og utsjekk uten kø. Frokost er ikke inkludert i romprisene, men en enkel frokostpakke kan bestilles som tillegg og leveres fra Mikrobageriet. 

Hotellet har også en moderne sovesal med 8 sengebokser og 6 kapselrom, inspirert av japanske kapselhotell. Sengeboksene er i praksis kun en seng i et skap, med enkel madrass, nattbord og en hylle til oppbevaring av bagasjen. Disse har et lite vindu i døren ut mot korridor. Kapselrommene har vanlig takhøyde og en liten entre med stol og plass til bagasje, mens sengen i det ene rommet befinner seg over eller under sengen i naborommet. Alle kapsler har vindu med dagslys. 


Kilde: Arendal Turistkontor

0

Hotell Arendal

Bestill

Sider du nylig har besøkt