Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Setesdal Evje Og Hornnes

Konkurrenten

  • Evjemoen, Evje og Hornnes
  • +47 37931515
  •  /  km From You
Overview
Details

Konkurrenten er et busselskap som har daglige avganger tur/retur Oslo til Sørlandet.

Konkurrenten er et busselskap som kjører tur/retur Oslo- Sørlandet. Ved å benytte deg av Konkurrenten kan du være med å sikre konkurransen. Tog– og busstrafikk mellom Oslo og Sørlandet har frem til nå vært utført i et monopol. Vi tror det er slik at alle vil skjerpe seg i konkurransen - når det er flere "om beinet". Dyktige, erfarne sjåfører er ansatt for å betjene deg. I tillegg til å sørge for sikker og komfortabel reise, har vi lagt vekt på at sjåførene skal være trivelige og de skal like å ha med mennesker å gjøre. Det tror vi er viktig også for din trivsel! Vi setter sikkerheten i høysetet, men vi har også lagt vekt på å få til en effektiv reise. Siden de aller fleste blir kjørt til og fra bussholdeplassen likevel, stopper vi ved holdeplasser langs E18. For at flest mulig skal komme raskest mulig fram - det tror vi teller også for deg! 4-stjerners turistbusser med god benplass, air-condition og behagelige seter. Lang hjulavstand og boggi sikrer komforten.

Billetter kjøpes med bankkort, kredittkort (VISA eller Mastercard) eller kontant på bussen. Konkurrenten har PLASSGARANTI, dvs alle kommer med!


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor

Planlegg reisen

Tjenester
  • WiFi
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad