Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Southern Norway Setesdal Evje Og Hornnes

Overnatting på TrollAktiv raftingsenter

  • +47 37931177
  •  /  km From You
Overview

Raftingsenteret på Evje tilbyr yurt, vandrehjem og hytter, og varierte aktiviteter for alle type gjester. Fullpensjon er mulig dersom ønskelig.

Raftingsenteret på Evje tilbyr lavvo, vandrehjem og hytter.

Vandrehjem og hytter: Raftingsenteret har totalt 70 sengeplasser i hyttene. Rommene varierer fra 2-7-mannsrom. Utearealet er et fint grøntområde med fotball-, basketball- og sandvolleyballbaner i tillegg til en 12 m høy klatrevegg og bordtennis. Lett tilgang til elvebredden hvor det er fint å ta seg en dukkert, samt fisking og grilling på kveldstid. 

Lavvo: Det er plass til 8-10 personer i hver lavvo hvor gjestene sover i en ring rundt bålplassen. Ta med sovepose, liggeunderlag, hodepute og lommelykt. Raftingsenteret har også to store felles bygninger med kjøkken (70- og 100-manns) hvor gjestene kan samles til måltider og sosiale kveldsaktiviteter. Her er det fin stemning rundt bålet, det er også fullt mulig å grille innendørs hvis det er dårlig vær ute. Det er kort vei til toaletter, dusj (kr 10 pr 6 min) og fellesrom med TV, WiFi osv. Raftingsenteret selger grillkull, tennvæske og ved. 


Full pensjon 
Dersom ønskelig kan Raftingsenteret lage frokost, lunsj og middag eller grillmiddag, vennligst ta kontakt for priser.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad