Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Arendal Tvedestrand

Sørlandets Maritime

  • Risøya, Tvedestrand
  • +47 37166888
  •  /  km From You
Overview

Mulighet for å leie taxibåt eller charterbåt for en hyggelig tur med venner og bekjente når vår-og sommerdagene lokker en til sjøen og havet.

Ønsker du en flott opplevelse i skjærgården mellom Arendal, Tvedestrand og Lyngør kan følgende tips være greit å ta med seg.

Sørlandets Maritime holder til i den vakreste delen av skjærgården, like ved Lyngør. Her er det mulighet for å leie taxibåt eller charterbåt for en hyggelig tur med venner og bekjente hele året.

MS Lyngholmen er selve flaggskipet - et veteranskip som tar 60 passasjerer. Her er det fine salonger både over og under dekk. Båten som har rundet 50 år er bygd i kraftig furu, og har tidligere vært kystrute på Vestlandet, turistbåt i Oslofjorden og på Sørlandet. Nyt utsikten og roen på begge soldekkene ombord. MS Lyngholmen er verdt et syn, og er mye brukt til firmaturer, selskaper eller rett og slett leid av venner som ønsker en annerledes opplevelse i skjærgården. Andre båter til utleie er MS Flink som tar 50 passasjerer.

Sørlandets Maritime driver også rutebåtkjøring til øyene Sandøya og Lyngør, samt taxibåt.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad