Skip to main content
Unknown Component
civid: 58583c581accfc94f4effe6c
name: plugins_common_social_share (widget)

Arendal

TripAdvisor rating of 4

5

Sjøverstø Feriested

Book

Camping, hytter og rom til en rimelig penge. Velkommen til Sjøverstø Feriesenter!

På vei langs kystnære riksvei 410 til Tvedestrand kommer du til Sjøverstø Feriested, Idyllisk plassert i Sørlandsleia. Det er en gjemt plass for mange, men perfekt plassert akkurat langt nok fra byen til at man får beholde litt privatliv - selv på Sørlandet om sommeren.

Sjøverstø Holiday gir utsikt over Flosterfjorden, og ligger mindre enn 20 minutters kjøring fra Arendal og Tvedestrand. Her tilbys hytter og rom, felleskjøkken og et utendørsbasseng. Det tilbys kostnadsfri Wi-Fi på flesteparten av rommene.

Et fullt utstyrt kjøkken, kabel-TV og terrasse med fjordutsikt er standard i hyttene på Holiday Sjøverstø. Alle rommene har eget bad, og noen har en flatskjerm-TV.

Blant fasilitetene finner du en hage, en lekeplass og en privat strand hvor gratis båtleie er mulig. Vaskemaskiner og tørketromler er også tilgjengelig. Personalet kan hjelpe til med å ordne fiske, kanopadling og andre rekreasjonsaktiviteter.

WWII Kalvesund Fortress ligger 6 km fra Sjøverstø Holiday, mens Kristiansand lufthavn nås på en time med bil. Avgiftsfri privat parkeringsplass finnes på stedet.

Gjestgiveri: 31 rom

Noen leiligheter og rom er tilrettelagt for rullestolbrukere.



Last updated: 11/21/2023

Source: Arendal Turistkontor

Sjøverstø Feriested

Book

Sider du nylig har besøkt