Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder ARENDAL

Streetfood Arendal

  • Strandgaten 1, Arendal
  •  /  km From You
Overview

En levende og avslappet Street Food-hall med flere matkonsepter under samme tak. Her er du velkommen både for en kjapp matbit med familien eller for en helaften med god mat og drikke med vennegjengen.

Streetfood Arendal ligger i den gamle bankgården midt i Arendal sentrum. Vi har et stort felles spiseareale i midten av lokalet og mulighet til å bestille mat fra flere matkonsepter under samme tak. Vi har også en hyggelig bakhage med tilhørende bar der man kan ta med maten ut, eller leie for ulike arrangementer.

Vi ønsker å være stedet du stikker innom for en matbit etter jobb, men ender med å sitte til siste buss. Vi skal være et ujålete sted hvor alle føler seg velkomne, som passer for mange typer anledninger. Vi skal tilby skikkelig god mat fra alle verdenshjørner, men på lokale råvarer. I baren finner du spennende alternativer, og fristes til å smake noe nytt.

Prosjektet ble startet av show-manager og restauranteier Rolf Erik Nilsen, som ønsket å skape et levende sted i den gamle bankgården, som et tilskudd til Arendals byliv. Med på laget fikk han Dag Einar Tjersland, som driver flere kjente restauranter i Oslo, Mia Nilsen og Boris Praljak som driver Cafe Victor og Sød i Arendal, Margrethe Svinøy som driver Hotell Arendal i samme bygg, samt Francisca Witsø som er daglig leder for SFA.

Stedet åpnet dørene i midten av juli 2022.

Vi har fremdeles plass til et par matkonsepter til. Ta kontakt på francisca@streetfoodarendal.no for å presentere din idé!

Sjekk ut vår meny!


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages