VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder ARENDAL

Turer i Arendal og omegn

  • +47 37005544
  •  /  km From You
Overview

Ut på tur, aldri sur!

Arendal kommune har samlet over 30 gåturer i en digital kartløsning. Her finner du kart, beskrivelse av turen og bilder.

Turkart med beskrivelse av turene

Arendal fått sin egen byløype! 

Byløypa er en merket tur rundt bysentrum. Den går i gjennom det historiske bysentrum, langs med sjøen, langs vann, innom parker og lekeplasser, på turveier i natur og enkelte strekninger gatelangs. Selv om standarden er ulik, er merkingen og skiltingen standardisert.

Ideen om Byløypa oppstod i 2012, men da med litt mer spreke ideer om broer i Barbudalen og bro over Langsæ. Nå er ideen den samme, men vi benytter eksisterende stier og veier og den blir derfor rimeligere og mulig å gjennomføre. Vi bruker midler vi har til merking og søker om ytterligere midler. Under coronatiden i mars ble vi inspirert til å gjøre noe med denne gamle ideen. Det er givende å jobbe fram en positiv sak.

Hvor
Runden kan startes hvor som helst. Fra Pollen, Barbupark, Maxis, Langsæ, Harebakken, kirkegården mm. Runden blir cirka 10 kilometer.

Hvorfor
En godt merket sammenhengende sti rundt Arendal by vil gi gode muligheter for naturopplevelser og mosjon/fysisk aktivitet og en kan bli kjent med flere steder en aldri har sett før.  

Se byløypekart.

Kilde: Arendal kommune.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages