Skip to main content
Unknown Component
civid: 58583c581accfc94f4effe6c
name: plugins_common_social_share (widget)

Tvedestrand

Workation på Sandøya i Tvedestrand

Fenomenet «workation» har etter hvert fått mange svorne tilhengere. Poenget med workation, eller øycation som vi kaller det på Sandøya, er skape et rom for deg selv der du kan være i din egen «boble» og maksimere verdien av jobb og fritid.

Made on Sandøya inviterer til en øydundrandes workation-uke på Sandøya. Dette er en perfekt anledning for deg som har skapt din egen arbeidsplass, enten du er i tidlig fase eller allerede har holdt på noen år.

På øycation-uka er det naturligvis meningen at du skal få arbeidsro til å jobbe konsentrert på egenhånd, men du vil også møte andre i samme situasjon som deg. Som arrangør vil vi dessuten legge til rette for noe faglig inspirasjon, hvis du vil. Eller kanskje du heller vil bryte opp arbeidsdagen med litt fisking, kajakk, sopptur eller kanskje dykke? Opp til deg! Kort og godt: Dette blir en uke der du bestemmer ditt eget tempo og modus. Det eneste vi kan love, er at du vil få rikelig med muligheter til å være i «bobla» og at du vil komme hjem igjen med fornyet energi. 

Det er InniGranskogen som er «basen» for øycation-uka, med overnatting og arbeidsstasjoner, men også andre steder på øya blir tatt i bruk i løpet av uka.  

Dette inngår i øycation-pakka: 
• Overnatting i enkeltrom hos InniGranskogen
• Frokost, lunsj og middag alle dager (øyas spisesteder disker opp med deilige måltider), samt tilgjengelig kaffe/te og frukt/forfriskninger mellom måltidene
• Arbeidsstasjon, enten hos InniGranskogen eller andre steder på øya
• Parkering på Hagefjordbrygga, samt båttransport til og fra Sandøya
• Guidet øyvandring
• Lunsjprat: To av lunsjene blir kombinert med faglig inspirasjonsforedrag

I tillegg kommer vi til å tilby en del tilvalgsmuligheter – eksempelvis matkurs, SUP-padling og andre spennende aktiviteter. Mer informasjon ved påmelding. 

Kanskje du er en liten virksomhet, avdeling eller prosjektgruppe som vil på øycation? Ta kontakt, så lager vi et opplegg for deg og din gjeng! Les mer.

Last updated: 01/09/2024

Source: Arendal Turistkontor

Workation på Sandøya i Tvedestrand

Sider du nylig har besøkt