Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Lister Flekkefjord

Fjellparkfestivalen 2019

Overview

Fjellparkfestivalen i Flekkefjord er Norges lengstlevende rockefestival og har vært en bauta for det regionale rockemiljøet siden første gang den ble satt opp i 1982. Festivalen arrangeres den tredje helga i juli hvert år, og har blitt drevet på dugnad av byens ungdom gjennom generasjoner.

Den 38. utgaven av Norges lengstlevende rockefestival går av stabelen 18. - 20. juli 2019 i Flekkefjord!

Fjellparkfestivalen er en idealistisk musikkfestival i idylliske Fjellparken i Flekkefjord, drevet på dugnad av ungdom gjennom generasjoner. Vi presenterer et bredt utvalg av norsk og internasjonal musikk, både de største nasjonale navnene og fremadstormende, nye arvtagere innen rock.

Fjellparken er som navnet tilsier en park oppå en høyde like utenfor Flekkefjord sentrum. Det naturlige amfiet lager et intimt festivalområde, hvor utsikten til scenen er like god som utsikten til byen, fjorden og fjellene i det fjerne.

Festivalen har vært framsynt og ”booket de store da de enda var små”, og har hele veien presentert eksperimentelle og alternative uttrykk i tillegg til headlinerne på plakaten, hentet fra de største navnene innen rock i Norge.

  • Last Updated: 19.12.2018
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

to. 18. juli 2019 17:00

fr. 19. juli 2019 17:00

lø. 20. juli 2019 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fjellparkfestivalen 2019
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad