Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Hiking in Farsund Norway Hiking in Farsund Norway
Credits
Hiking in Farsund Norway.
Photo: Ann Helen Erichsen
Campaign
Partner
Ad

Turtips i Farsund og Lista

Farsund og Lista byr på et stort utvalg av turmuligheter med mange merkede turløyper. Løypene går i ulikt terreng, og du kan velge mellom lange turer, korte turer, krevende og enkle turer. 

Varbak

Varbak er et utsiktspunkt i Farsund hvor besøkende kan nyte en piknik eller se på den flotte utsikten. Det er en kort spasertur fra turistkontoret og kan lett kombineres med en tur i byen. Varbak leverer en fantastisk panoramautsikt over Farsund, inkludert fjorden, havnen og kysten helt ut til Lista fyr.

Lofjellet – 2000-årsstien, 1,5 km

Parkering ved møllene på Hervoll. Lett kupert terreng med litt myr. Listas beste utsiktspunkt.

Kyststien fra Nordberg fort til Lista fyr

Kystsien kombiner museumsbesøk med en flott vandretur fra Nordberg, via Sausebakk gjennom "eventyrskog" og rullesteinstrand og ut til Lista Fyr. Variert og spennende tur, lett kupert terreng.

Skistad-Ulgjell-Eitland, rundtur på 16 km

Her finner du tre forskjellige stier med ulik lengde, og du velger selv hvor lang turen skal være. Parkering enten på Eitland, Ulgjell eller Sigersvoll. Kupert terreng.

Bøensbakken

Bøensbakken er en del av den gamle kjøreveien mellom Farsund og Sande i Herad. Veien ble restaurert i 2003 og er Farsunds offisielle kulturminne. Turen går fra Straumen bro, langs Framvaren, en terskelfjord på 180 meter, og snor seg på fjellhyllen opp langs fjorden. Stabbesteinene er Agders best bevarte.

Einarsneset ved Lomsesanden byr på varierte turløyper og opplevelser, lengre eller kortere turer året rundt.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad