Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac31a5b7cc076f3a3c9b7
name: plugins_common_social_share (widget)

Farsund

Listastrendene

Farsund har 10 km med lange, vakre og slående sandstrender å by på for de som vil nyte strandlivet og nærværet til havet.

Langs Listastrendene kan man gå lange turer, bade, leke og se på fugleliv. Listastrendene er samtidig av de beste i landet for sjøsport, windsurfing og kiteing.

Lomsesanden er en av de populære strendene, her er det langgrunt og ypperlig for de små. Fra Lomsesanden kan du ta turen til Loshavn over Kirkeskaret eller gå mot Husebystranden rundt Einarsneset.

Einarsneset er en yndet turområde i all slags vær, hele året, og mange stier som gjør at du får nye opplevelser hver gang. Små viker og strender gir deg muligheten til å finne en strand helt for deg selv.

Etter Einasneset møter man Husebysanden og herfra kan man fortsette langs Listastrendene hele veien til Lista!

Surfing på Lista
Farsunds kystlinje er kjent for de flotte surfeforholdene, spesielt langs strendene på Lista. Det er bare to timer å kjøre fra både Kristiansand og Stavanger, så hvis du bor eller er på ferie på Sørlandet er det enkelt å ta en dagstur for å boltre deg i bølgene som kommer inn fra Nordsjøen.

Les mer om surfing på Lista.

På grunn av Listas rike plante- og fugleliv er store deler av strendene vernede områder og har utvidet båndtvang for hunder og forbud for brettseiling noen steder.

Les mer om Listastrendene.

Last updated: 03/26/2024

Source: Lister Reiseliv

Listastrendene

Sider du nylig har besøkt