Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Grimstad

Amanda Delara på Bluebox

  • Bluebox, Jon Lilletunsvei 9, Grimstad
  • +47 92633992
  • 17. november 2018
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En av landets mest spennende artister kommer til Grimstad 17. november! Amanda Delara fikk raskt oppmerksomhet etter sin første singel Paper Paper og ryktes å ha talent på linje som mange av hennes internasjonale kollegaer. Hun ble omtalt som samtidens musikalske stjerneskudd av p3.no.

Amanda Delara blir omtalt som «landets mest spennende artist» av P3.no. For et og et halvt år siden slapp hun sin debutlåt, og siden det har hun gitt ut flere låter som har blitt streamet millioner av ganger, spilt på de noen av de største festivalene i landet, hatt sine første headliner-shows både i Oslo og i København og gitt ut sin debut-EP «Rebel». 11. mai fulgte hun opp med den meget solide EPen, «Running Deep».

«Låtene på EP´n har flere tråder som henger sammen. Et av de viktigste budskapene er å ikke basere sine handlinger på andre mennesker sine forventninger til deg. Du er din egen helt.» - Amanda Delara

EP´n «Running Deep» består av fem låter, inkludert singlene «We Don´t Run From Anyone» og «Keep Your Dollars». Med EP´n vil Amanda understreke at det finnes positive og negative sider hos alle mennesker, men at man må sørge for at den positive siden vinner hele tiden. Frykt og demoner kan brukes som drivkraft om det gjøres riktig. Tittelsporet «Running Deep» ble til i den perioden hvor Amanda bestemte seg for å gjøre musikk på heltid, og skildrer det å gjøre drøm til virkelighet. 

«Låta setter ord på de følelsene. «I am done with all this counting sheep, I don’t wanna put myself to sleep». Densetningen beskriver godt at jeg vil ikke sove for å kunne drømme om det som gjør meg glad, jeg vil være i virkeligheten og leve en virkelighet somgjør meg lykkelig.» - Amanda Delara

Amanda satte sine spor i 2017 med debut-EPen «Rebel» som trillet en femmer på terningen hos både Dagbladet og Gaffa, en kritikerrost remix av Karpe Diems «Gunerius» og viktige festivaler i inn- og utland. I vinter spilte hun på Red Bull 30 Days i Chicao blant artister som Migos, Khalid og Young Thug. Hun vant Gaffa-prisen for årets nykommer, en pris stemt frem av folket, og spilte sammen med Karpe Diem på Findingsfestivalen. I år står hun der selv med sitt eget show.

Dette er ikke en konsert du vil gå glipp av!
---------
ID: 18 år
Dørene åpner kl 20.00
Showstart kl 21.00
Billetter i salg fra mandag 13. august.
NB: Kun 300 billetter i salg!

  • Last Updated: 30.08.2018
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

lø. 17. november 2018 20:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Amanda Delara på Bluebox
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad