Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Grimstad

Høstkonsert med Grimstad Musikkorps

  • Grimstad Kulturhus, Storgata 33, Grimstad
  • +47 37250777
  • 28. oktober 2018
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Norges Musikkorps forbund er i 2018 100 år, altså er 2018 Musikkorpsenes år.

I den forbindelse inviterer Grimstad Musikkorps til stor høstkonsert i Catilina søndag 28. oktober kl. 18:00.

Her vil du få høre mye variert musikk, alt fra samba og musikaler til konsertmarsjer. GMK har med seg Linn Kronheim som sangsolist og Tvedestrand Musikkorps er invitert som gjestekorps. Korpsene vil ha hver sin avdeling pluss at det planlegges et par fellesnummer.

GMK og Tvedestrand har samarbeidet flere ganger for noen år tilbake da vi hadde felles dirigent, nå gleder vi oss til nytt samarbeid. Linn Kronheim har GMK også samarbeidet med tidligere på Julekonsert og Lysmesse i Landvik Kirke, og hun fikk virkelig presentert seg selv på scenen på den lokale Filmmusikk-konserten i Catilina i vår.

Tvedestrand Musikkorps ble stiftet i 1935 og har en stabil medlemsmasse med variert alderssammensetning. Korpset teller 24 medlemmer. Dirigent er Rune Hansen.
Korpset har et inkluderende og uhøytidelig miljø kombinert med bevisst satsning på samspill og musikalsk framgang. 
NM for janitsjar er årets høydepunkt, og korpset har deltatt de siste tolv årene. 
Ellers kan vi nevne; nyttårskonsert med solist, swingkveld, høstkonsert med unge lokale sangsolister, sommerkonsert og samarbeid med danseinstituttet DDD».

Grimstad Musikkorps ble stiftet i 1886 og har også omkring 25 medlemmer. Vi ønsker oss gjerne flere medlemmer, ta kontakt via vår facebookside om du er interessert. Dirigent er Ove Øgård-Repål, til daglig hornist i Kristiansand Symfoniorkester.  Dirigentens mål er å få fram det beste i alle musikantene for å få til et godt samspill.  GMK prioriterer spilloppdrag i nærmiljøet, vi arrangerer konserter og samarbeider med skolekorpsene. Korpset er også glad i å dra på turer, i månedskiftet august/september er det Århus i Danmark som står på programmet.

VELKOMMEN TIL KONSERT!

Billetter kr. 150,-  Barn og skolekorpsmedlemmer fri adgang.

  • Last Updated: 16.08.2018
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

søn 28. oktober 2018 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Høstkonsert med Grimstad Musikkorps
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad