Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Grimstad

Riksteatret: Roald Dahl - Georgs magiske medisin

  • Grimstad Kulturhus, Storgaten 33, Grimstad
  • +47 37250777
  • 21. januar 2019
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Passe rampete teater for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør!

Georgs bestemor er ikke som andre søte og snille bestemødre. Hun er nifs og syter og klager og knurrer og bråker og blander seg opp i alt mulig. Georg vil gi henne en lærepenge. Så når hun skal få medisinen sin, lager han en boblende, frådende, magisk medisin, som garantert vil sende henne gjennom taket …

Roald Dahl er en forfatter i særklasse og har skapt en verden av uuttømmelig fantasi. Han var alltid på barnas side, og lot aldri en sjanse gå fra seg til å sparke dem som sparkes bør, de maktsyke, arrogante, autoritære og dømmende. Voksne, selvfølgelig. Men først og fremst får han oss til å le. Og grøsse. Og bli litt skremt (i hvert fall en liten stund inntil alt blir bra igjen). Og så le enda mer. Hans utrolige historier har gitt stoff til internasjonale storfilmer så vel som fargerike musikaler og fengende barneforestillinger.

Når Riksteatret tar Georgs magiske medisin til scenen, engasjerer vi regissør og dramatiker Morten Joachim, som også satte opp Doktor Proktors prompepulver. Han lover en forestilling med mye musikk og magi, som involverer barna og tar ungers fantasi på alvor. Med Georgs magiske medisin skal han sette alt på hodet og slå seg løs på barnas vegne – helt og fullt i Roald Dahls ånd.

På scenen
Ellen Andreassen, Ulla Marie Broch, Espen Mauno, Kristian Winther og Andreas Bratlie.

Team
Dramatiker, Regissør: Morten Joachim. Kostymedesigner, Scenograf: Gjermund Andresen. Lysdesigner: Øystein Heitmann. Musikk og sangtekster: Gunnar Eiriksson. Musikalsk ansvarlig, Musikk og sangtekster: Espen Mauno. Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Passer for: Barn fra 5 år.

Produsert av: Riksteatret i samarbeid med Sogn og Fjordane Teater og Haugesund Teater

  • Last Updated: 10.01.2019
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

ma. 21. januar 2019 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Riksteatret: Roald Dahl - Georgs magiske medisin
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad